Kvalitetstid og tosomhed - Blondetoner
Hverdagsglimt

Kvalitetstid og tosomhed

helekildeb

Jeg har slet ikke fået fortalt om vores lækre get-away til Tisvilde, som vi var på for nogle uger siden.. Det skal i altså ikke snydes for, for det var vildt lækkert og klart noget jeg vil anbefale, hvis man påtænker en lille romatisk get-away i den nærmeste fremtid, eller en hyggetur med veninderne:)

Som skrevet i et tidligere indlæg, så overraskede jeg Jon med et lille ophold til Helenekilde badehotel, et get-away ophold fra fredag til lørdag. Anledningen var vores 3 års bryllupsdag og så er det jo ikke fordi, at man som forældre til to små banditter har allermest tid til hinanden og kærligheden kan tiltider godt blive en smule forsømt. Så der var dømt kvalitetstid og man må sige at rammerne var sat.

Vi afleverede begge piger fredag middag til overnatning hos bedsteforældrene og vendte næserne nordpå, nærmere betegnet Tisvilde, hvor Helenekilde badehotel er beliggende. Præcis som forventet var beligenheden helt fantastisk. Vi blev taget godt imod fredag eftermiddag, hvor den stod på hjemmebagt kage og lidt varmt at drikke, alt imens vi nød hinandens selskab og de meget hyggelige og hjemlige omgivelser.

Stedet emmer af hygge og har en helt særlig ro omkring sig, netop det har man brug for, når hverdagen normalt køre i et virkelig højt gear og med et støjniveau, der er langt over det tilladte.

helenkilde

Badehotellet er beliggende helt ud til vandet i Tisvilde og vi var så heldige at få et værelse med havudsigt. Hotellet er holdt i den originale badehotel-stil, der virkelig giver stedet sjæl og charme. Der findes altså ikke noget mere beroliggende end vandets brusen og så er det jo så smukt at kigge på.. Ren terapi for krop og sjæl. Tænk hvis man havde sån en udsigt hver dag, så tror jeg aldrig jeg ville komme nogen steder..

Inden hotellets restaurant skulle besøges, gik vi en lang tur langs med vandet. Noget man bør gøre hvis man lægger vejen forbi hotellet. Det lægger ligesom som til det med sin placering.  Restauranten bød på 3 retters menu og dertilhørende vin-menu, så alt vi skulle koncentrere os om var hinanden og der var god tid til at nyde maden, noget jeg sætter mega meget pris på, for det er meget sjældent det sker derhjemme, der skal man være heldig hvis man får sin mad varm:P

Alt i alt så var det et skønt ophold og vi afsluttede opholdet med en god gang morgenmad og vi tog derfra med fornyet energi og lidt ekstra overskud, præcis som håbet. Vi er helt enige om at det bestemt ikke er sidste gang vi lægger vejen forbi. Næste gang må det blive et sommer-visit, hvor vi kan nyde de lækre udendørsfaciliteter, med strand, vand og den kæmpe terresse hvor det er muligt at nyde middagen til solnedgangen og bølgebrus.

Virkelig lækkert sted og en varm anbefaling herfra.
helenekildebadehotel

XX Camilla

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Anja
  november 11, 2015 at 9:01 pm

  Ej for søren da en dejlig gave du gav din mand. Det er rigtigt det er noget alle os med børn burde gøre indimellem for at pleje hinanden også. Og stedet er jo helt perfekt til sådan en tur. Kh Anja

  • Reply
   blonde toner
   november 11, 2015 at 9:11 pm

   Ja, det kan i den grad anbefales.. Man bær forkæle sig selv og hinanden noget oftere

  Skriv kommentar