Kvalitets børnetøj med omtanke og til budgetvenlige priser - Blondetoner
Børnemode Sponsoreret

Kvalitets børnetøj med omtanke og til budgetvenlige priser

Annonce.

For nogle uger siden var jeg så heldig at blive inviteret ud til Coop sammen med et par andre mega seje bloggere. Med det formål at se deres tøjkollektion til børn “Coop Friends” og få lidt mere viden om dem og deres koncept. Jeg skal være ærlig at sige, jeg absolut intet kendskab havde til brandet og det ikke umiddelbart var noget jeg forbandt med børnetøj og slet ikke kvalitets børnetøj. Ja ja det lyder måske lidt snæversynet og ofte skal man være lidt mere open minded for hvad der gemmer sig i ens lokale supermarked. Så derfor var det en rigtig god oplevelse og så må jeg sige, at mit syn på deres tøj i den grad har ændret sig og i en meget positiv retning. De er netop ved at relancere deres visuelle identitet for på den måde, at imødekomme kundernes behov om letafkodelig mærkning og en rød tråd gennem deres forskellige kollektioner.

De er både innovative med design, form og kvalitet, samtidig med at de har fokus på miljø og funktionalitet. Flere af deres ting er svane- og økotex mærket. Noget af det mest lækre ud fra min personlige smag, så har de en stor uld-kollektion som går fra de helt små med bodyer, til de lidt større med bukser og bluser. For en uld-elsker som mig, så er det jo det rene guf og når man først har mærket hvor blødt og lækkert det er, så kan man kun blive glædeligt overrasket over prisen, for det hele er til yderst fine priser, hvor alle kan være med.

Coop Friends er netop kommet med deres AW16 kollektion, som løbende vil være at finde i deres varehuse, så de leverer altså hele tiden, året rundt. Derudover har de mange af deres basisvarer som regntøj, bodyer, leggings, der er at finde hele året. I kan med fordel holde jer opdateret på deres facebook 🙂

Der er ingen tvivl om, at jeg har mange yndlings brands til pigerne og flere af dem er dog også i den lidt dyrer ende, dog undgår jeg helst det helt dyre high-end brands, da budgettet ikke holder til det og ja børnene vokser og de vokser i perioder stærkt og de slider tøjet. For mig er det vigtigt, at det tøj vi køber, kan bruges og jeg har ikke noget hængende i deres skabe, som ikke må bruges eller som ikke må komme med i vuggestuen, selvfølgelig er der nogle beklædningsdele der er mere velegnede end andre. Det er en meget lille del af pigernes garderobe der er fra de lidt dyrer brands, for lige så meget som jeg har favorit brands, ligeså meget er jeg fan af at købe børnetøj på budget. En god pris hvor alle kan være med og hvor kvaliteten stadig er god og der må jeg bare sande at Coop er kommet på banen med nogle meget fine kollektioner, hvor netop pris og kvalitet er fokus og så ved jeg godt folk ofte siger, jamen hænger pris og kvalitet så ikke sammen og det gør det altså ikke i dette tilfælde, for med produkter der både er miljømærket og med så lækker uld i blandt, så burde det koste meget mere, eller også burde de andre brands være billigere:) det vil jeg lade være op til jer.

Selvølgelig kan man have brands man foretrækker og det skal der være plads til og i langt højere grad er det netop, hvad vi betaler for, nemlig brandet, men lad os lige huske på der faktisk findes en masse lækre brands som Coops eget mærke, hvor alle kan være med. Jeg er fan af at blande forskellige mærker og sammensætte på kryds og tværs. Det gør det mere personligt og giver det lidt kant.

Kollektionen spænder bredt og i år kører Coop mere dæmpede farver end set hidtil i deres favesammensætninger og deres uld er holdt i de lækreste støvede jordfarver, noget som jeg personligt er helt vild med. Og så er de kommet med en helt særlig new born serie, som også er meget neutralt i farvevalget. Så hvis man venter en lille en, så er det uden tvivl et kig værd og ellers en rigtig fin barselsgave.

Desuden er kollektionen flere steder ret unisex, måske det mere går til pigernes fordel, end drengenes, men der er så mange fine styles til drengene, hvor jeg sagtens kunne finde på at komme mine piger i det og så evt kombinere med et par fine glimmer gummisko, de er altså slet ikke til at stå for. Så bliver det altså ikke mere glimmer og stylish. Herhjemme er vi all in på glimmer, så tak for det Coop.

Men hvis I kommer forbi en Kvickly, så tag lige et kig næste gang i handler og så er det jo dejlig praktisk at manden kan handle aftensmaden, mens vi kan shoppe børnetøj:)

Find din nærmeste Kvickly her

coop5

coop4

coop3

coop2

coop1

coop

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar