Kurio tab "den perfekte julegaveidé" - Blondetoner
Mor og barn Sponsoreret

Kurio tab “den perfekte julegaveidé”

Sponsoreret.

Det er lidt tid siden jeg introducerede jer til den smarte Kurio Tab i indlægget her. Nu har vi afprøvet den i lidt længere tid og derfor synes jeg da lige jeg vil give en heads up, for den har vist sig at være ganske uundværlig. Jeg skrev også noget med at Molly ikke var så skarp i det med at benytte elektronik endnu, men det skal jeg love for hun er blevet. Nu er det ikke længere Vigga der synes det sjovt, for Molly har fanget fidusen og kan også få glæde af den, trods hun ikke engang er fyldt 2 år endnu. Måske ikke så underligt, fordi Kurio Tab indeholder så mange forskellige apps, så der er både mulighed for at lære tal, bogstaver, faver mm. Hvis det bliver kedeligt, så kan man også danse stopdans, danse om kap med figurerne på skærmen eller lære at danse til forskellige musikrytmer, så der er rig mulighed for sjov og underholdning:)

Nu nærmer vi os julen med hastige skridt og det var faktisk en af grundene til jeg lige ville nævne Kurio tab igen, for det er et godt bud på den perfekte julegave og man kan kan med fordel gå flere sammen om at købe den, da det er en lidt dyr gave at give alene. Det kan jo være bedsteforældrene mangler lidt inspiration til gaveønsker. Herhjemme hitter den, især i ulvetimen, hvor der er travlt med madlavning og hvis vi er på farten og skal køre langt, så kan den være god underholdning for pigerne. Det giver i hvert fald lidt ro på bagsædet, som er guld værd, hvis man har utålmodige børn, der ikke gider køre bil i længere tid.

Det er primært Vigga der bruger den og meget flittigt. Der er det perfekt der er timer på, så skal vi ikke ud i en længere diskussion om hvor længe man må være på, så slukker den af sig selv, når tiden er gået. Hun navigerer hurtigt rundt på den og vi behøver ikke at hjælpe, for den er meget brugervenlig for de små. Udover at benytte de mange forskellige apps, så bruger hun den også til at se youtube videoer på, der kan hun bruge timer på at se alverdens videoer og tegnefilm, så for hende kan det ikke blive meget bedre.

Find Kurio Tab her hvis en lille heldig person skal forkæles

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar