Kurio tab "en tablet designet for børn" - Blondetoner
Mor og barn Sponsoreret

Kurio tab “en tablet designet for børn”

Sponsoreret

Der er ingen tvivl om hvad der hitter hos en 3 årig her hjemme, nemlig Ipaden, da den rummer en masse apss i form af spil og andet. Måske ikke så underligt, for Vigga høre jo til en generation, hvor de fleste ting foregår via elektroniske gadgets. Dog skal vi ikke glemme, de gode gamle børnelege, men der er nu mange ting der er blevet lettere, i takt med den elektroniske udvikling:).

I kender det sikkert selv fra hverdagen, når man kommer hjem fra institution, har travlt med at få lavet mad og ryddet op og der kan det være svært at underholde børnene samtidig. Svaret en Kurio Tab – en tablet designet for børn. Nu er jeg på ingen måde tilhænger af, at børn skal sidder med elektroniske gadets, det meste tiden og vi er ret opmærksomme på, hvornår de får lov og hvornår de ikke får lov. Ofte sætter vi en tidsbegrænsning – det virker godt for os og så er det så smart, at der på Kurio Tab har indbygget tidsstyrring, så ingen kampe, når der skal slukkes, for det sker helt af sig selv.

Når det så er sagt, så er det ret cool, at de kan blive aktiveret gennem apps på Kurio Tab’en, der har et alsidigt udvalg af spil og aktiviteter indenfor bl.a. sport og dans. Vigga bruger også en del tid på YouTube med at se video, så er der ro i lejren. Det giver os som forældre mulighed for, at nå det praktiske, velvidende at børnene er underholdt.

Desuden har den flere fordele for os som forældre, da vi kan kontrollere og spærre/give adgang til forskellige apps i forbindelse med at pigerne bliver ældre. Desuden er det muligt at oprette op til 8 forskellige profiler, så her hjemme har hver af pigerne en profil, som vi så kan målrette til deres alder. Nu er det ikke fordi, at der er en den store forskel, på det de synes er sjovt. Genrelt er det mest Vigga der har interesse for den slags lige nu, da Molly ikke helt forstår, hvad det går ud på endnu. Men har man børn i meget forskellige aldre, er det smart med de forskellige profiler.

Kurio Tab’en er nem at benytte for de små og trods Viggas unge alder, så har hun fuld kontrol over den. Det er utroligt hvor hurtigt børn lærer og opfanger ting. Der går ikke lang tid før end det er hende der har mest styr på det her hjemme:) Så begynder man altså at føle sig lidt gammel, når ens børn tager styringen med elektronikken.. pyha..

Det er en lidt kostbar investering, men i og med den kan bruges i en årrække og tilpasses efter alder, så synes jeg det er en ganske fair pris. Kvaliteten fejler bestemt heller ikke noget. Jeg kan sagtens ridse alt det op den kan, men det tror jeg ikke i vil få så meget ud af, så det er vist bare om at kaste sig ud i det og afprøve den selv.

Hvis i vil vide mere, så læs med Kurio Tab, der står alle specifikationer og viden i skal bruge:)

Dejlig fredag til jer og god weekend


Husk lige i kan vinde et gavekort på 6000 kr i indlægget her – vinderne findes på søndag – held og lykke

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Kurio tab "den perfekte julegaveidé" - Blondetoner
    december 9, 2016 at 8:21 pm

    […] er lidt tid siden jeg introducerede jer til den smarte Kurio Tab i indlægget her. Nu har vi afprøvet den i lidt længere tid og derfor synes jeg da lige jeg vil give en heads up, […]

  • Skriv kommentar