Kosmetisk tandblegning - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Kosmetisk tandblegning

image

reklame

Nu fik jeg jo lige kort nævnt i fredagens indlæg, at jeg var forbi Signe Heindorf Clinique, der ligger på Store Kongensgade lige ved Kgs. Nytorv, i hjertet af København. Jeg var booket til en kosmetisk tandblegning, som kun tager 30 min.

En kosmetisk tandblegning er mildere end den man får hos tandlægen. Man kan sige den er mere overfladisk og bleger ikke tænderne som sådan, men går ind og fjerner misfarvninger. Der findes mange forskellige tandblegningsmetoder, denne hedder “smile effect”

Inden behandlingen startes vurderes det, hvor på farveskalaen man ligger, for at have noget at sammenligne med efterfølgende. Det er meget forskelligt fra person til person hvor meget ens tænder tager imod, man siger alt fra 2 toner til 9 toner. Selve behandlingen er smertefri, man ligger med en skinne med gel i munden, som aktiveres ved LED lyset, præcis som på billedet.

Desværre tog mine tænder ikke så godt imod, så der er kun en meget lille forskel, 2 toner, men lidt har også ret. Det er et super godt alternativ til de “rigtige” tandblegninger, hvis man trænger til at få genopfrisket sit smil og jeg har flere bekendte der har fået det gjort, hvor der har været kæmpe forskel og man siger det holder i op til et år.

I kan selvfølgelig læse om behandlingen hos Signeh.dk og booke en tid. Den kosmetiske tandblegning koster 995kr og man er ude igen efter 30 min. Desuden har klinikken flere lækre skønhedsbehandlinger, lige fra ansigtsbehandlinger, voks og sugering til spraytan, så de er klart et besøg værd.

i skal da ikke snydes for et lille smil😊

image

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar