København "Banksia food and beer" - Blondetoner
Mode og livsstil

København “Banksia food and beer”


Reklame. For nogle uger siden var jeg ude i gode venners selskab. Noget der ikke sker så ofte, men når det gør, så går vi efter de gode steder. Denne aften var bestemt ikke en undtagelse. Jeg kan rigtig godt lide at afprøve nye steder og gerne steder der skiller sig ud fra mængden, så jeg takkede med det samme ja tak, da Banksia food and beer inviterede. Den hyggeligste restaurant i indre by, helt præcist placeret i Boltens gård, med indgang fra Gothersgade. En Australsk inspireret restaurant hvor service og mad er helt i top, til virkelig gode priser, hvor alle kan være med. Allerede der tegner det ret godt.

Menuen tager selvfølglig afsæt i det Australske køkken og der er både kænguru steak og crocodile dumplings på menuen – inter mindre kan gøre det og ejeren af stedet er selvfølglig Australier, så atmosfæren er meget autentisk. En smagsoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Jeg har ihvertfald fald ikke smagt den slags før og så er jeg fan af gode råvare, hvor de enkelte råvarer får lov at tale for sig selv. Mega lækker mad hele vejen igennem fra starters til dessert.

 
Som navnet lidt siger, så er der selvfølglig også øl på menukortet og ikke bare et par stykker, men i alle afskygsninger og for en øl-elsker som mig, så er det altså gode pluspoint i bogen. Tjenerne er super søde til at guide og anbefale til hver enkelt ret. Blandt andet har de en dessert under navnet “beeramisu” som de fleste nok kan gætte altså en kombination af tiramisu og øl og her kan man få serveret selvsamme øl til desserten, en stærk en af slagsen på 12%, så det er en god ide at lade bilen stå. Til de ikke øldrikkende, så er der massere spændene vine og lækre drinks. Selvfølglig er der også drikkelse uden procenter😊 Helt klart et sted man bliver en helt aften og så er man også midt i Københavns natteliv, hvis aftenen ikke ender der.
Selve stedet er super hyggeligt og de har netop sat sidste hånd på “biergarten” som de kalder den. En overdækket terrasse, med “low key” stemning, borde og bænke.

Hvis det er til den kølige side, så tænder de blot for varmelamperne. Så bestiller man bor i sommerhalvåret, så vil jeg klart sige man skal bestille det udenfor.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg spiser der, så en varm anbefaling herfra. Som ekstra bonus info så serverer de også lækker brunch i weekenden. Jeg har ikke selv afprøvet den, men kun hørt det skulle være lækkert. 
God fornøjelse 


Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    4 års bryllupsdag, børnefri og datenight  - Blondetoner
    september 17, 2016 at 7:09 pm

    […] lækker australsk mad, god betjening og fantastisk fair priser. I kan læse lidt om restauranten her hvis i er […]

  • Skriv kommentar