Kjoler du bør eje i 2017 - Blondetoner
Mode og livsstil

Kjoler du bør eje i 2017

affiliatelinks  // 1. klik her  // 2. klik her  //  3. klik her

Så blev det fredag og weekenden står for døren. Hvad er mere passende end at vise nogle smukke kjoler frem på bloggen og fra et af mine yndlings brands, nemlig Ganni.

År efter år bliver jeg bare mere og mere vild med danske brand Ganni. De leverer den ene fine kollektion efter den anden i lækre snit, farver og mønstre og stadig til boge ganske gode priser. Netop derfor er der også mange indlæg om netop selvsamme. Jeg er især vild med kjoler og derfor måtte disse to kjoler også klikkes hjem, for de er at absolut musthave for 2017 i min garderobe.

De er fra den nye SS17 kollektion. Jeg købte dem faktisk allerede inden jul, da de netop havde ramt hylderne. Den sorte har allerede været i brug til min mormors 90 års fødselsdag og den er så fin og klassisk. Jeg manglede en lille sort kjole, som kan bruges til det meste – der er denne perfekt. Jeg er vild med den lille krave ved halsen, der gør den ekstra feminin og tilføjer den “den lille sorte” lidt ekstra

Den blå/sorte zebrastribede velour sag er noget af det smukkeste og blev brugt nytårsaften. Den kommer ikke helt til sin ret på billedet, da man ikke ordentlig kan se strukturen. Kjolen fåes også i en meget smuk rød farve her. Begge kjoler er med peplum og sidder så fint. Man kan tilmed spise lidt ekstra uden det kan ses😉  

Jeg bliver også lige nødt til at vise en af mine favoritter frem, som jeg købte i sommers, den er nemlig kommer tilbage i dette års SS17 sortiment, efter at den blev revet væk i sommers. Den fine blondesag i midten med højhals, godt nok med korte ærmer, hvor den jeg har har lange ærmer, men den er så fin og fortjener derfor også at blive vist frem. Find den her

Hvis i stadig er på udkig efter lækre udsalgsfund, så er der stadig mange fine sager at komme efter her

God weekend

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    S H O P P E S Ø N D A G #5 "Spar op til 70% på sko og støvler" - Blondetoner
    januar 31, 2017 at 8:21 pm

    […] Hvis i er vilde med snaekers som jeg er, så se indlægget her, med de nyeste sneakers for 2017 og ellers giver jeg et bud på 3 fine kjoler jeg netop selv har købt i indlægget her […]

  • Skriv kommentar