Et kapitel lukkes, et nyt åbnes.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Et kapitel lukkes, et nyt åbnes..


Når et kapitel lukkes, så åbnes et nyt, sådan tror jeg langt fleste opfatter livet. Nogle gange kan det være til det bedre, andre gange til det værre. Det afhænger vel mest af alt af sammenhængen og om det er selvvalgt eller ej..

Jeg husker tydeligt den første gang jeg for alvor blev dumpet. 16 år hele livet foran sig og uden tvivl mega naiv og uviden om, hvad livet egentlig er for en størrelse. Jeg var af den overbevisning, at jeg havde fundet ham jeg skulle være sammen med resten af livet og det hele var så fantastisk. Lige indtil den dag hvor jeg blev dumpet med et brag, over en sms. Ja mand nok til at sige det face to face, det var han ikke. Men okay, han var jo også kun en ung dreng på 16 år og var sikkert ligeså skræmt af situationen som jeg, selvom det var hans beslutning og det gør det heller ikke ok at gøre det over sms.

Det var første gang jeg mærkede den der fornemmelse af at være totalt fortabt og jeg var sikker på, at mit liv var forbi. Han var min første store kærlighed og den gang vidste jeg ikke bedre.. I det øjeblik, der endte et kapitel jeg troede skulle varer for evigt og det var på ingen måde noget jeg var forberedt på. Når jeg ser tilbage på hele situationen, så var det vist for det bedste og han gjorde mig egentlig en tjeneste – jeg havde brug for at blive skubbet ud over kanten, ud af min ellers så trygge comfortzone.. Det gav mig vished om, at verden ikke var så lyserød, som ellers antaget.

Jeg voksede med opgaven, som langt de fleste gør og jeg har nydt livet til fulde og gør det heldigvis stadig. Selvfølglig er det en anden måde at nyde livet på i dag, end det var da man var teenager og heldigvis for det. Jeg har levet det vilde singleliv, med massere byture og fuld fart frem ad. Med tiden kommer der andre værdier og drømme og som jeg vist nok har skrevet før, så har jeg altid været klar over, at jeg gerne ville have børn i midten og 20’erne. Og da Jon nytårsaften for 4,5 år siden gik på knæ og friede, så kan man i den grad sige endnu et nyt kapitel skulle til at begynde. Præcis den metafor brugte han i sin lille snak inden han friede. Det her med at vi sammen skulle skrive nye kapitler i fremtiden, en meget fin måde at se livet på og det er netop hvad vi har gjort og stadig gør. Sidenhen er der kommet to skønne unger til, blevet købt og solgt lejlighed og sommerhus.

Så står vi her i dag og det er endnu engang blevet tid til at lukke et kapitel og lade et nyt begynde. På fredag bytter vi stobylivet i en lejlighed ud med hus i forstaden . Præcis hvad vi begge har drømt om, så for os begynder et nyt kapitel, med nye omgivelser, ny vuggestue, nyt hus og det kræver tilvænning fra alle parter.

Hvis der er en ting jeg har lært gennem livet, så er det at tage en ting af gangen og hvis mavefornemmelsen er god, så skal det nok gå. Som i kunne læse og se i indlægget her, så er det noget af et projekt vi har kastet os ud i med renovering af hus. Jon og jeg må bare sande, at vi ikke er de der typer der sidder på sidelinjen og afventer og heller aldrig bliver det:). Nok nærmere det modsatte, hvis først vi sætter os noget i hovedet, så skal det nok kunne lade sig gøre, på den ene eller anden måde og vi er ikke bange for at tage chancer og kaste os ud i det. 

Så på fredag er der bye bye lille lejlighed i København NV og  goddag til vores nye liv som husejere.. I kan selvfølglig følge med på Snapchat–> blondetoner, hvis i er nysgerrige på husrenovering og hvad jeg ellers render rundt og foretager mig i hverdagen.

God aften


Læs med her og find ud af hvorfor det er en god ide, at komme balsam i hovedbunden..

Skærmbillede 2016-07-13 kl. 20.25.58

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Flytning, et farvel og forstadsliv for begyndere - Blondetoner
    juli 15, 2016 at 12:07 pm

    […] dag i vuggestuen og et nyt kapitel, kan nu begyndes i ny vuggestue fra på mandag (læs også med her). Der sker virkelig meget i øjeblikket og hvis det kommer en reaktion, så er det mere end okay og […]

  • Skriv kommentar