Kærlighed med udsigt.. "om at glæde sig" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Kærlighed med udsigt.. “om at glæde sig”

Skærmbillede 2015-10-14 kl. 19.23.13
Meget smukkere udsigt skal man lede længe efter hvis du spørger mig.. For godt og vel en måned siden, eller helt præcist den 15. September havde Jon og jeg 3 års bryllupsdag.. Jeg forstår slet ikke, at det allerede er 3 år siden jeg stod hvid brud ved Gentofte sø og sagde ja til manden i mit liv og selv samme mand er nu faren til mine to piger. Ja vi ligger ikke på den lade side herhjemme..

I den anledning og fordi vi ikke i hverdagen har så meget tid til hinanden, så har jeg sørget for at få pigerne passet og inviteret Jon med på en lille get-away fra fredag til lørdag på det  Helenekilde badehotel og ja billedet er netop fra hotellets terrasse, den taler vist for sig selv.

Om jeg glæder mig? helt vildt, det er faktisk svært at beskrive hvor meget jeg glæder mig. Det bliver skønt med lidt voksen- og alenetid og noget som jeg tror er rigtig vigtigt at gøre engang imellem, så ikke man glemmer hinanden helt i hverdagens stress og jag. Vi skal bare nyde hinanden, de lækre omgivelser, god mad og lækker vin. Jeg har en del forventninger til stedet i sig selv og det skulle eftersigende ligge helt fantastisk med udsigt ud over vandet, ja billedet i toppen taler vist for sig selv. Selve hotellet skulle emme af hygge, afslapning og med en hjemmelig atmosfære, så det kan ikke gå helt galt og de perfekte rammer for en romantisk get-away.

Jeg ville egentlig have overrasket Jon så han ikke vidste hvad vi skulle, men med børn og meget få muligheder for pasning, så er det altså ikke helt let, så han ved det på forhånd, men det gør det jo ikke mindre spændende. Så vi har de sidste par måneder haft noget at se frem til..

Vi tjekker ind fredag eftermiddag og så står den på middag om aftenen og morgenmad dagen efter, hvorefter turen igen går hjemad. Sån et døgn går hurtigt, så det er om at nyde det mens vi er der..

Måske nogle af jer kender til stedet? Eller andre gode steder man bør prøve med tiden? Efter at have fået børn, så værdsætter man ekstra meget når muligheden for sån en lille getaway byder sig og jeg vil mene jeg nyder det i langt højere grad end tidligere, så det er bestemt også noget der skal nydes i fremtiden. Jeg skal selvfølgelig nok give en lille “heads up” på vores tur til Helenekilde badehotel og lige nu er der kun tilbage at håbe på et skønt efterårsvejr, helst uden regn, så vi kan komme en lille tur ud og gå i de smukke omgivelser.

Tak fordi du læste med og så husk at forkæl hinanden, det er vigtigt, så det hele ikke ikke går op i babygylp og hverdagsrutiner

XX
Camilla

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar