Kæresteweekend på Comwell Hotel Borupgaard - Blondetoner
Hverdagsglimt Sponsoreret

Kæresteweekend på Comwell Hotel Borupgaard

 

Tiden flyver og det føles allerede som lang tid siden vi tjekkede ind på comwell hotel Borupgaard i Nordsjælland, men ikke destro mindre, var det et skønt ophold. Det skete faktisk en del sidste weekend. Lørdag holdt vi fødselsdag for Jon og havde huset fuld af gæster. Vejret var med os, så der blev hygget i haven og alle børnene kunne pjaske rundt i badebassinet. Ellers stod den på boller og lagkage og enkelte blev til grill om aftenen.

Søndag var stille og rolig, men også en dag jeg havde set frem til. Min bror kom ind ved middagstid som aftalt for at passe pigerne. Jon og jeg satte kursen nordpå mod Comwell Hotel Borupgaard, hvor vi fra kl. 14 kunne tjekke ind og nyde stedet de næste 24 timer. Vi havde begge taget fri mandag. Ingen af os havde besøgt steder tidligere, så vi var selvsagt spændte på hvad der ville møde os. Det er ikke super let for os, at få pasning, men det lykkedes of vi kunne nyde et hyggeligt spa ophold på tomandshånd og fejre vi har været kæreste i 10 år. Tror ikke man kan finde meget federe omgivelser at gøre det i og så var vi heldige med det skønne sommervejr, det gjorde det hele lidt federe.

Vi startede dagen med en lækker frokost i solen på Humlebæk kro, der ikke lå ret langt væk fra Comwell, så det passede perfekt med at vi kunne checke ind kl. 14.

Vi fik adgang til vores værelse med det samme, der lå på tredje sal med udsigt udover grønne omgivelser. Værelserne er rigtig fint indrettet og tip top moderne. Når man kommer ind ligger der badekåber og tøfler som kan bruges i spa området. Vi hoppede hurtigt i badetøjet og fik mod spa området. De har både eet indendørs og udendørs spa område. Det indendørs spa område byder på varmt og koldtvandsbade, sauna, spa, dampbad og en række andre bade. Derudover har de en spaafdeling, hvor man på forhånd kan booke behandlinger efter ønske. Vi slappede af i den indedørs spa og gik efterfølgende udenfor, for at nyde det skønne vejr og udendørs spabad.

 

Vi nød eftermiddagen og satte os til bords i restauranten, på den skønne terrasse, hvor vi nød en lækker 4-retters middag og god vin. Super lækker mad og super søde tjenere, der sørgede godt for os. Kl. 20 satte vi os i loungebaren og så landskamp. Kampen der endte med at Dk var ude af VM. En mega nervepirrende kamp, med forlænget spilletid og det hele blev afgjort med straffespark, hvor Danmark desværre blev slået ud.

Næste morgen stod den på lækker morgenmadsbuffet, med alt hvad hjertet begærer. Så den blev nydt helt uden stress og jag. Kl. 10 tjekker vi ud og selvom tiden var gået alt for stærkt, så havde det været et fantastisk hyggeligt ophold, hvor vi begge kom ned i gear og et lille afbræk fra hverdagens trummerum, der oftest køre i et højt gear. Så et ophold som dette giver fornyet energi og lidt mere overskud. Resten af mandagen tilbragte vi i Helsingør, hvor vi så smukke Kronborg og spiste frokost på en lille plads midt i byen. Så en super skøn afslutning på det hele inden vi satte kursen mod Virum, hvor vi hentede pigerne fra Børnehave.

Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Comwell.

Det var et skønt døgn, hvor vi begge kom ned i gear bare kunne nyde at være kærester. Det guld værd, når hverdagen er hektisk og køre derud af med 180 i timen.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar