Julegave fra mig til mig - Blondetoner
Hverdagsglimt Mode og livsstil

Julegave fra mig til mig

Reklame Nu er det jo jul og derfor også en ekstra god grund til at forkæle sig selv og ikke mindst andre. Jeg elsker at give gaver, men jeg elsker også, at forkæle mig selv i ny og næ. Som nogen af jer måske ved, så har jeg en svaghed for Lala Berlin og der er da også kommet lidt til samlingen,de sidste par år. Udover de to tørklæder fra Lala Berlin, så er det også blevet til en af de lækre weekendtasker, et mobilcover og et par shoppenet. Altsammen noget jeg er super glad for og ja, man kan vel godt sige jeg har en svaghed for brandet. Pigerne er da også blevet forkælet med et af de fine små tørklæder🙈😊 

Nu er der nyt til samlingen, for i weekenden forkælede jeg mig selv med den fineste Lala Berlin pung – en lille lækker sort sag, med både plads til kort, sedler og mønter. Den er som i kan se helt enkelt i designet i sort læder med det klassiske Lala Berlin print. Jeg har bestilt den hos littlecolumbine.com men den er allerede udsolgt, så hvis i gerne vil have fingrene i den så kan den fåes her 

Jeg har længe ledt efter en lille fiks pung og der må denne siges at være perfekt og så er jeg vild med gulddetaljerne ved lynlåsen.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar