Jeg har shoppet... - Blondetoner
Mode og livsstil

Jeg har shoppet…

shopping

Jeg har smækket benene op i sofaen, mæt af risengrød og med ambitionen om at se serie hele aftenen. I morgen står den på julefrokost for mit vedkommende og derfor har jeg ikke kunne lade være med at shoppe en lille smule. Det er meget budgetvenlige køb og lige nu er jeg faktisk i et lille dilemma, hvor jeg ikke ved, hvilken en af de to kjoler jeg har købt, jeg skal tage på. Luksus problem I know. Hvis jeg kender mig selv ret, så finder jeg først ud af det i morgen, når jeg står og skal vælge:) Jeg er kommet itl at bestille lidt lækkerier hos ZARA, en af mine yndlings butikker. De har så mange fine styles til fornuftige priser, så det blev til disse sorte glimmer støvletter og de blev allerede luftet i weekenden og bedst f alt, så koster de kun 399kr. De har en perfekt højde, så man kan holde ud at have dem på en hel aften. Jeg tror godt i kan fornemme min forkærlighed for mørkegrøn og derfor måtte denne fine sag af en mørkegrøn velourkjole også med hjem. Den har en fin drapering foran, så der er god plads til julemad og så har den trekvart ærme, som jeg personligt rigtig godt kan lide:) Den er knælang og meget elegant, men stadig på en festlig og lækker måde. Jeg tænker faktisk også den skal på juleaften:)

Ikke nok med det, så kom jeg i min higen efter kalendergaver til de små, til at købe en glimmerkjole med hjem til mig selv, sådan kan det gå. Det er en stram, kort sag, men igen med drapering hele vejen ned, så den ikke sidder helt glat på de lidt farlige steder:) Kjolen har det fineste sølvglimmer i sig og det kommer altså ikke helt til sin ret på billedet.

Som ekstra forkælelse og ikke kun fordi jeg skal til julefrokost, men fordi håret trænger, så skal jeg en smut forbi SACO hair i morgen formiddag, min frisør i indre by. Håret skal farves, have en lille klipning og styles til aftenens julefrokost, så jeg er spændt på hvad vi finder på. Jeg har lidt en ide om, at det fortsat skal være lyst, men med et perlemors, rosa skær. Det ser så pænt ud, når jeg har set det til andre og jeg fik det lidt i indlægget her, men måske jeg er all in denne gang, vi får se:)

shopping-zara

shopping-zara1

shopping-zara3shopping2

Hvis ikke i har nået at deltage i konkurrencen om en masse lækker LEGO, så kan det nåes endnu – Vnderen findes senere i aften, så skynd jer at deltage KLIK HER

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Nyt hår - All in på rosa hår - Blondetoner
    december 3, 2016 at 8:30 pm

    […] til aften, for at få lidt krøller og jeg endte med at hoppe i den korte glimmer sag, som i kan de her, nu hvor jeg skal ud i aften😍😊  Jeg sidder i toget på vej til Hellerup og det […]

  • Skriv kommentar