Inspiration til 2 års gaveønsker - Blondetoner
Børnemode

Inspiration til 2 års gaveønsker

Begge piger har fødselsdag i vintermånederne.. Faktisk har størstedelen af vores familier fødselsdag i vintermånederne, så vi kommer virkelig hinanden ved og dertil følger selvfølgelig nogle gaver..

Vigga fylder 2 år d 11.11 og det er lige om lidt. Det skal selvfølgelig fejres med familien, som er inviteret en smut forbi sommerhuset, hvor vi byder på en bid brød og selvfølgelig lagkage, ingen fødselsdag uden lagkage, sån er det bare.

I den forbindelse har jeg samlet lidt gaveønsker for en 2 årig, som jeg tænker kunne være relevante for andre med børn i den alder. Så lad jer endelig inspirere. Mange af ønskerne er unisex ønsker, så der er både til drenge og piger.. Hvis i har andre gode gaveideer, så smid endelig en kommentar, det gælder jo om at inspirere hinanden:). Jeg har udelukkende valgt at tage udgangspunkt i legetøj, så der er ikke tøj og interiør med i denne omgang.

Den sorte løbecykel får hun af Jon og jeg og den har jeg tænkt mig hun skal have på sin fødselsdag d. 11 november om morgenen.. Den fåes HER hvis nogen skulle være interesseret.

Legekøkken er en god ide, men det fik hun sidste år, så det er ikke på i denne omgang, men til gengæld er pander, gryder, legemad og te-selskab noget der hitter. Hun elsker at være i sit køkken, så det er en klar favorit, men vi mangler lidt tilbehør udover alt det legetøj der er proppet i skabene:P

Generelt er hun glad for dukker og alt tilbehør dertil, så det kan være dukkevogn, lift, ekstra tøj og hvad man nu ellers kan finde til de små. Der findes tonsvis af dukker og tilbehør, så det er bare om at vælge.

Trælegetøj er også noget der hitter, klodser, bondegård, togbane, dyr og puslespil. En kugleramme tror jeg også kan være et hit inden længe, for herhjemme er vi begyndt at tælle og dr er den j super og et vendespil kan inden længe også tages i brug.

Vigga elsker Musik, så derfor har vi også ønsket os instrumenter. Jeg tror det vil hitte helt vildt. Hun har fået en gammel fløjte og den synes hun er fantastisk, så må vi tage med at det kan larme lidt.

En tavle er også en god ide, desværre også noget der fylder lidt, så vi må vist vente til vi flytter i noget større, det gælder om at vælge med omhu.

Jeg har ikke nogle tøj eller interiør ønsker, da det er noget jeg foretrækker at købe til hende selv, så derfor er det ikke med.. Men ellers kan gode ønsker der også være termotøj, regntøj, rygsæk og ja alt de praktiske til institutionsbrug.

I kan finde et stort udvalg af overnævnte sager HER

gaveoensker2

Tak fordi i læste med og jeg håber det kunne inspirere en smule til dem af jer der har børn omkring de 2 år. Nogle af ønskerne kan med fordel også købes til de lidt yngre og også de lidt ældre, så der er vel et aldersspænd på 1-3 år.

God aften til jer:)

(Indlægget indeholder affiliate links)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Line
  november 5, 2015 at 8:10 pm

  Super gode ønsker – dejligt med inspiration til julegaver. 🙂 Min datter blev to i august. Her hjemme står der også puslespil og spil fra Djeco på ønskesedlen! 🙂

  • Reply
   blonde toner
   november 5, 2015 at 10:06 pm

   Det er også nogle gode bud.. Vigga elsker puslespil og hun har netop fået et puslespil der udfordre lidt mere, hvor det er dyr og sp skal man sætte dem på den rigtige plads i forhold til hvad de spise, så kaninen soiser gulerødder mm. Det er hun vildt glad for

  Skriv kommentar