I skønhedens navn "to-i-en body oil" - Blondetoner
"I skønhedens navn" Diverse

I skønhedens navn “to-i-en body oil”

mythos1

Så blev det tid til et lille indlæg om skønhed. Denne gang omhandler det en skøn kropsolie. Jeg er ikke ret god til at få plejet min hud med bodylotion eller andet creme, men under mine graviditeter brugte jeg begge gange olie mod strækmærker og siden hen, har jeg været rigtig glad for at bruge olie til min krop.

Jeg har fundet den skønneste kropsolie, der udover at anvendes som olie i hverdagen også kan bruges som lækker massageolie. Man får altså to-i-en ved køb af denne olie. Jeg taler om den skønne “anti-stress massage oil” fra “Mythos”.

Olien fra Mythos kommer på flaske og kan sprayes direkete på huden – det gør den super nem at påfører og olien kan let masseres ind i huden, der efterlades smidig og blød. Og så gør det bestemt ikke noget at den dufter skønt. Den er baseret på olivenolie og tilsat æteriske olier af koriander, lavendel, ylang-ylang, rosmarin samt E-vitamin.

Olivenolien er kendt for sin fantastiske fugtgivende effekt og virker beroligende og har antioxiderende egenskaber. Koriander virker stimulerende på huden og har en beroligende effekt. Lavendel er kendt for sine antibakterielle egenskaber, og rosmarin virker i øvrigt sammentrækkende. For mig er det den perfekte olie efter to graviditeter, hvor min hud har været udsat for maksimalt pres.

En flaske på 200 ml koster 129 kr og kan købes i de forskellige stormagasiner, helsebutikker, apoteker og udvalgte kosmetologer, så der burde være rig mulighed for let at få fingrene i den:)

– Rigtig dejlig lørdag til jer –

Følg gerne bloggen på INSTAGRAM og BLOGLOVIN

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar