I skønhedens navn "Håndcremen du ikke vil være foruden" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

I skønhedens navn “Håndcremen du ikke vil være foruden”

benecos-hand-care-hand-cream-zoom

“Den perfekte håndcreme – fundet til prisen”

Som de fleste småbørns mødre på barsel nok kan relaterer til, så skifter man utrolig mange bleer på en dag og det medfører selvfølgelig, at man også vasker hænder utrolig mange gange og det kan være rigtig hårdt for hænderne. Ikke nok med det, så kan kulden også være en hård modspiller for vores hud, og her er hænderne oftes ekstra udsat, så der skal altså noget pleje til.

For mig, er det et absolut musthave med en god og plejende håndcreme. Med de mængder  håndcreme jeg bruger, så er det et krav, at den skal være prisvenlig. Udover at være prisvenlig og plejende, så er det mindst lige så vigtigt for mig at den ikke efterlader hænderne fedtet, men at den trænger ind i huden og efterlader hænderne bløde og lækre. Der er ikke noget værre, end en creme der kun lægger sig overfladisk og ikke rigtig trænger ind i huden. “Benecos hand cream” lever op til disse krav og mere til. Det er et mærker jeg ikke selv har været bekendt med før.

Hvorfor så lige den håndcreme?

Det kan siges med 3 ord, hvorfor jeg netop har kastet min kærlighed på denne håndcreme.. Den er økologisk, den er uden parabener og så koster den kun 29,-, ja du læste rigtigt, den kan købes for den nette sum af 29,- og fåes blandt andet i Magasin og i diverse helsekost butikker. Det er virkelig et fund til prisen, hvis du spørger mig.

Fremover vil “Benecos hand cream” være fast inventar i min håndtaske. At den så oveni købet til den pris også er baseret på naturlige og økologiske ingredienser er bare et endnu større plus. I takt med at jeg er blevet mor er jeg blevet mere bevidst omkring brugen af parfume, parbaner og andre skadelige stoffer og prøver så vidt det er muligt at mindske/undgå disse, dog er jeg ikke fanatisk – alt med måde.

Med denne succes af en håndcreme er det ikke utænkeligt at der kommer flere produkter  her hjem af samme mærke Jeg har allerede kig på flere af deres make up produkter, der eftersigende skulle være virkelig gode – faktisk så gode, at flere af landets stylister benytter dem i deres daglige arbejde, så det er værd at prøve:)

måske nogen af jer har prøvet andre produkter fra netop Benecos?

I kan følge bloggen på  INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så bliver jeg glad og i går ikke glip af noget:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

7 Kommentarer

 • Reply
  Mette Kristensen
  januar 21, 2015 at 12:20 pm

  Indeholder den parfume eller andre duftstoffer, eks. æteriske olier?

  • Reply
   blonde toner
   januar 21, 2015 at 12:23 pm

   Hej Mette..

   Cremen indholde hverken mineralske olier, parrafin, parabener, silkonePEG, syntetisk farve, duft og konservering, så den er 100% naturlig:)

   • Reply
    Louise
    januar 21, 2015 at 9:29 pm

    Så ja, der er sansynligvis æteriske olier i 😉

    • Reply
     blonde toner
     januar 21, 2015 at 9:51 pm

     ja det er der.. desværre hvis ikke du kan tåle det… øv øv

 • Reply
  Emmaline
  januar 22, 2015 at 9:37 am

  Tak for tippet! Jeg bruger deres BB-creme, som er parfume- og parabenefri og tilmed øko 🙂 Den er ret lækker og koster vist kun 99 kr.

  • Reply
   blonde toner
   januar 22, 2015 at 12:15 pm

   Uhhh lige netop BB-cream har jeg lidt i tankerne at jeg skal prøve og når du nu anbefaler den, så er det da værd at prøve:)

 • Reply
  Få det naturlige smukke look med Sensai - Blondetoner
  februar 6, 2018 at 9:19 pm

  […] Læs også: I skønhedens navn “Håndcremen du ikke vil være foruden” […]

 • Skriv kommentar