I medgang og modgang... - Blondetoner
Hverdagsglimt

I medgang og modgang…

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.03.39

7 års kærlighed – 3 års ægteskab – Når det står skrevet sort på hvidt, så virker det som lang tid, men når jeg sætter mig ned og tænker over det, så føles det som om vi mødte hinanden i går.

Jeg ved godt, at jeg ofte snakker om at tiden flyver afsted, men det er der en grund til, for sån føles det, specielt de sidste 3 år. Jeg synes lige jeg har stået hvid brud ved Gentofte sø og sagt JA til manden jeg elsker.. Men det er faktisk 3 år siden i går og siden hen er der kommet to lækre børn til verden, så man kan da i hvert fald ikke sige, at vi har ligget på den lade side.. tværtimod.. Vi har været ret så produktive:)

Ofte bliver folk lidt chokerede over jeg både er gift og har 2 børn i en alder af 26 år – hvor gammel sagde du lige du var? Var det planlagt? Det er de spørgsmål jeg bliver stillet.

Jeg synes egentlig ikke selv det er så tidligt, men en super god alder at få børn i og tanken om at være “ung” med mine børn er noget der tiltaler mig. Jeg tror ikke på, at man bliver mere “klar” til at få børn jo længere tid man venter. At få børn er en kæmpe omvæltning, ligemeget hvilken alder man har. Derudover kan man så diskutere hvorvidt man som person er klar til at tage det skridt.

Måske bunder det også i, at jeg er blevet voksen i en meget tidlig alder, da det var en nødvendighed i forhold til mine omgivelser.. Det har til tider være hårdt og man kan snakke om hvorvidt det har været sundt, men der var ligesom ikke et valg den gang, sån var det bare og det har gjort mig il den jeg er.

Jeg har i en meget tidlig alder, været bevidst om, at jeg gerne ville have børn inden jeg blev 25 år og det med at blive gift er en lillepige drøm.

Måske det skyldes min “hungren” efter at skabe min egen familie og på den måde få lov til at give noget mere af mig selv og være noget for nogen, altså min mand og børn. Følelsen af at høre til et sted betyder enormt meget for mig og det giver mig en indre ro.. Nu skal det ikke lyde som om at det er opskriften på lykke, det er det ikke, for det er helt individuelt og der findes heldigvis ikke en færdig opskrift på hvad der gør folk lykkelige. Men for mig er min familie, min lykke..

Jeg har nogle lig i lasten, der netop gør det SÅ vigtigt for mig at skabe min egen familie og jeg tager gerne hele pakken, det sure med det søde –  i medgang og modgang. For vi ved jo allesammen at der er op- og nedture, hvilket er med til at forme os og der skal slibes nogle kanter i ethvert forhold. I går

Alt i alt så er jeg ret godt tilfreds med den måde mit liv har udviklet sig på. Livet har til tider vist sig fra sin hårde side og det har bestemt ikke altid været let og det at miste mennesker tæt på en, sætter ar i sjælen –  ar som ikke forsvinder, men det er noget man lærer at leve med. Jeg har fundet min egen vej og som flere har sagt til mig gennem tiden, så bliver man stærkere af modgang og det kan jeg kun give dem ret i.

Vigtigst af alt, så har det lært mig at værdsætte livet endnu mere og virkelig nyde de mennesker jeg omgåes. Jeg er ikke bange for at tage nogle chancer og springe ud i det, s længe jeg har mig selv med.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Nanna // tvillingernesmor
  september 16, 2015 at 9:27 pm

  Skønt indlæg søde Camilla 🙂

  • Reply
   blonde toner
   september 17, 2015 at 12:39 am

   Tak Nanna:)

  Skriv kommentar