"Hvem laver Danmarks bedste take away?" - Blondetoner
Hverdagsglimt Sponsoreret

“Hvem laver Danmarks bedste take away?”

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med JUST EAT.
justeat_take_away
Med to små børn, mange praktiske gøremål og en generelt travl hverdag, er det ikke altid der er tid til at kokkerere i køkkenet.  I øjeblikket, hvor vi bord i en kælder og derfor ikke har et optimalt køkken, er det endnu mere en udfordring at få lavet mad. Derfor må jeg da også indrømme, at vi oftere bestiller take away, da det letter lidt på de travle eftermiddage, som så kan bruges sammen med pigerne, i steden for ved kødgryderne i køkkenet. Det er jo altid skønt, at få leveret mad lige til døren og pigerne elsker det.
Det hænder da også at vi fredag aften sørger for, at pigerne får noget mad og så bestiller vi mad, når pigerne er puttet. Så er der lidt ro på og Jon og jeg kan spise stille og roligt. Vi får lidt en date night ud af det, nu hvor vi ikke så ofte kan komme ud sammen. Det er jeg stor fan af og så er der heldigvis mange lækre spisetsteder der levere ud:) Min absolut favorit i vores lokoalområde er WokShop i Lyngby – det er super lækkert, pigerne kan lide det og så er det noget vi nyder at bestille, hvis vi bare skal hygge med god mad en aften:)
Heldigvis er der i dag, et hav af muligheder, når det kommer til take away. Så hvor nogen måske forbinder Take Away med pizza og pomfritter, så er de meget mere end det, der er så meget at vælge mellem, også sundere alternativer. Hvis man lige søger lidt rundt, så er alle verdenskøkkenerne repræsenteret og der er noget for enhver smag. Nu har vi to ret pizzaglade børn, så det er i høj kurs, men ellers er de også ret glade for kinesisk og klassiske danske retter. JUST EAT har samlet størstedelen af landets restauranter under et og samme domæne, hvor det er hurtigt og nemt at søge på specifik mad, i netop det område man bor i. Det er både muligt at bestille fra JUST EAT og fra deres meget brugervenlige app. Jeg har selv lige afprøvet den i weekenden og det fungerer bare.
JUST EAT står bag Danish Take Away Awards, som hylder hverdagens helte aka. de bedste take away-restauranter i DK. Afstemningen er i gang og i kan gå ind og stemme på jeres favorit take away restaurant her og samtidig være med i konkurrencen om 5 gavekort á 1.000 kroner til JUST EAT, hvis i stemmer – win win:). Det er muligt at stemme på alle restauranter landet over, der tilbyder take away, og afstemningen er således ikke kun forbeholdt restauranter på JUST EAT. Så om det er det fancy sushi sted, den indiske man ikke kan leve uden, eller måske de bedste pizzaer fra det lokale pizzaria der skal løbe med sejren, det er helt op til jer. I kan stemme frem til 20. November.
Jeg har været inde og stemme på min favorit, nemlig WokShop i Lyngby. Hvem mon i stemmer på?
Dejlig dag derude
——————————————
Hvis i er det shoppeystne hjørne så tjek indlægget her hvor jeg deler en RABATKODE der 20%
Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar