Husrenovering "Nye gulve" - Blondetoner
bolig Hus & have

Husrenovering “Nye gulve”

husrenovering-traegulve-bolig

Jeg kan slet ikke få armene ned, for vi er næsten i mål med husrenoveringen. Nogen af jer har måske set min instastorie hvor jeg har delt lidt malebilleder de sidste par dage. Vi er nemlig i gang med sidste del af husrenovering inden vi flytter op og derfor har jeg svinget penseln for at få malet peneler, døre og vindueskarme. Noget jeg vist nok havde undervurderet en smule, for det tager godt nok længere tid end forventet og trods det hele er formalet, så skal det altså have nogle gange for at blive rigtig pænt og det er jo detaljerne der gør forskellen, så det skal bare gøres.

Men til det det, som skal handle om, for vi har vi fået nyt gulv i hele huset. Jeg har ventet i spændning, for som jeg har skrevet tidligere, så er det svært ud fra en enkelt træprøve i en butik at forestille sig et helt hus med netop det gulv, men resultatet er blevet præcis som vi håbede og jeg er sååååå tilfreds. Det er et helt andet hus at komme ind i. Vi har valgt et massivt egetræsgulv, med en smule hvidolieret overflade og i et rustikt look som de så fint kalder det i butikken.

Der er egentlig ikke så meget mere at sige til det, for resultatet taler for sig selv og endnu en ting kan krydses af vores “to do” liste og vi er for alvor der, hvor vi kan rykke op fra den mørke og nu også meget kolde kælder:)

Næste step er nyt køkken og der har vi måtte vente for at se hvor langt finanserne rækker, men vi har allerede haft nogle møder med de forskellige køkkenfirmaer og der er håb forude, så jeg tror vi er klar til at tage en beslutning og hvis alt går som det skal så får vi et køkken i midt/slut november. Indtil da må vi benytte vores primitive køkken i kælderen og ligeledes toilet og bad. Men når man ved det er for en periode, så er det ok.

I skal selvfølgelig ikke snydes for et par billeder og hvis ikke i kan huske hvordan det så ud inden, så kan i læse og se med her

Billederne bevidne jo ret godt at vi er ved at være i mål, så ja de første flyttekasser rykket op, så vi snart kan komme lidt på plads og flytte ud af flyttekasserne;)

Hvis i mangler inspiration til boligen, så kig med her og ellers er der også en lille snak om brændeovn og brændeovnsindsat, som vi har valgt i indlægget her

dejlig aften til jer

traegulve-hus

traegulve-husrenovering

traegulve

husrenovering-traegulve

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Anja
  december 7, 2016 at 7:55 pm

  Hvor er jeres smukke gulv fra? 🙂

  • Reply
   Camilla
   december 7, 2016 at 8:29 pm

   Gulvet er købt i Garant gulve og tæpper.. 🙂

 • Reply
  Boligindretning med marmor og guld - Blondetoner
  marts 9, 2017 at 9:17 pm

  […] LÆS OGSÅ “Husrenovering – nye gulve” […]

 • Skriv kommentar