De gode ting i livet... - Blondetoner
Hverdagsglimt

De gode ting i livet…

gode-ting-i-livet

Jeg dvæler lidt ved tanken om, at min lille pige fylder 3 år på fredag. Jeg taler vist på vegne af ret mange forældre, når jeg siger tiden flyver afsted, når man har børn. Selvom jeg synes det var i går Vigga kom til verden, så er det jo ikke ligefrem tilfældet. Min lille, snart store pige, der netop er startet på et nyt kapitel i sit liv, nemlig livet som børnehavebarn – sprængfyldt med personlighed at det halve kunne være nok, et smil der kan charme alle og enhver, fræk som bare pokker, og når hun så tilmed er begyndt at sige “mor jeg elsker dig”, så er der ikke et øje tørt. 

Efter en lidt hård opstart på børnehavelivet og generelt nogle udfordringer i vores tilværelse, så har jeg haft brug for at vende blikket mod det gode, det positive og være tilstede i nuet. Jeg er opdraget med, at det er ok at være ked af det, ok at føle sig utilstrækkelig, ok at sætte ord på sine følelser, sige det højt, ok at sige fra. Det skal jeg engang imellem minde mig selv om, når det hele bliver for meget. Hvis, eller når jeg glemmer det, så hober det sig op som en knude i maven, der ikke forsvinder af sig selv, men blot bliver større og større, så det er om at komme det i forkøbet og huske at mærke efter. Jeg har haft nogle rolige dage med opgaveskrivning på cafe og haft lidt ekstra tid til at fintænke og finde mig selv, mit rodfæste og abstrahere lidt fra hverdagens stress og jag. Lige om hjørnet venter nye udfordringer og det gør jeg mig klar på.

Forresten skylder jeg vist lige et tak, for alle jeres søde kommentarer, både her og på instagram i forhold til indlægget her. Jeg ved jeg ikke er alene om, at have et liv præget af en forældre der er misbruger, men det er dejligt at få sagt det højt. Tak fordi i deler jeres historie, eller blot knytter en kommentar. Bliv endelig ved med det:)

Alt det stres, jag og til tider modgang, minder minder mig om hvor dyrebar tiden med mine piger er og hvor mange ting jeg gerne vil vise dem, gøre sammen med dem. Den bedste tid er udentvivl, den tid jeg har med mine børn og i svære tider, der giver det mig styrke at have dem tæt på mig. Selvfølgelig er der også dage der er mega hårde på familiefronten og det er bestemt ikke en dans på roser at have børn. Der er ingen tvivl om at selvom det kan være umådeligt hårdt at være mor og man gang på gang bliver udfordret, så får man så pokkers meget kærlighed igen –  at opleve hvordan ens børn vokser op og give dem de bedste forudsætninger for at få en god start på livet. Være med til at ruste dem, til det voksne liv, der venter forude, er vel i sig selv lidt af en bedrift og en helt speciel oplevelse, som ingen bør være foruden. Det giver så meget mening og netop derfor, er det også vigtigt, at huske på de gode ting i livet, midt i en travl hverdag. 

God aften


Hvis i mangler lidt inspiration til aktivt legetøj til de små, eller måske et lille julegaveønske, så tjek indlæg her

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar