Housewarming og en søndag med forventninger - Blondetoner
Hverdagsglimt

Housewarming og en søndag med forventninger


Det er dagen derpå efter en hyggelig housewarming hos en af mine rigtig gode veninder, der har fået hus. Super godt selskab og lækker mad og rigeligt med drikkevarer, så jeg må også indrømme jeg ikke har været super frisk i dag. 
Pigerne var som altid tidligt oppe og så stod den på en tur i Silvan og burger med hjem fra Mac D, ikke mindre kan gøre det, når man er en smule ramt. Jeg er typen der får tømmermænd bare jeg får et par genstande indenbords og selvom jeg holdt lidt igen og var forholdsvis tidligt hjemme, så er jeg bare ramt.
Jeg fortsætte festlighederne i dag og gar netop placeret mg i toget mod byen, hvor jeg skal mødes med ro veninder og så står den på Justin Bieber koncert. Jeps jeg skal ind i teenage mekkaet, som jeg forventer det bliver, af skrigende unge piger der alle er helt fortabt i Justin Bieber. Men jeg glæder mig helt vildt meget og håber på den fedeste koncert og en skøn aften i dejligt selskab. 
Måske vi ses der inde?, ellers må i have en skøn søndag aften.. 
Hvis ikke i så det forleden, så kan i altså stadig shoppe med gode procenter i indlægget her.. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar