En helt særlig og personlig gave - Blondetoner
Sponsoreret

En helt særlig og personlig gave

Måske du godt kunne tænke dig at forkæle din mor, eller måske du selv er mor og håber på at blive forkælet på mors dag. For mig er mors dag lidt med blandede følelser, eftersom jeg ikke længere selv har min mor. Men i bund grund, så er jeg stor fan af at give gaver og især personlige gaver.

Men nu hvor jeg selv har titlen som mor, så har den fået ny betydning og det er en titel, som jeg i den grad er stolt af. Tænk at være nogens mor, så meget kærlighed der fylder med den titel, det er svært at beskrive, det skal opleves. Jeg elsker selv at give gaver og har alt den tid jeg kan huske tilbage, givet min mor en gave på mors dag. Det har både været tegninger, kort, blomster, smykker, køkkenting, men vigtigst af alt, så gav jeg noget, som jeg havde lyst til at give og noget som var personligt på den ene elller anden måde.

I samarbejde med Trollbeads har jeg fået lov til at vise deres fine armbånd frem, specielt lavet i forbindelse med mors dag. Udover dette fine armbånd jeg viser frem på billederne så er der lavet flere andre smykker, der kan sammensættes på forkskellige måder, alt efter hvilken type man er. Det armbånd jeg har på er lavet i sølv og Sterling sølv, med to små vedhæng og går under navnet æbleblomst armbånd. De to vedhæng er henholdvis en æbleblomst-sølvkugle og en lyserød eufori facet-kuglen.
En super fin gave hvis man ønsker at give noget personligt. Hvis jeg kunne, så havde jeg foræret et til min mor, men det må blive ved tanken.

I kan se alle de fine kombinationer og smykker hos Trollbeads – Der er lidt for enhver smag og det kan både kombineres med det fine og det rå, så man kan få den kontrast man ønsker. Personligt synes jeg det er super fint og kontrasten til en sort læderjakke, som jeg har på billedet, fungerer rigtig fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rigtig dejlig søndag til jer

(Indlægget er sponsoreret og markeres som REKLAME)


I kan lige nu vinde et abonnement til den nye FLIPP app, der udbyder 45 online magasiner. Deltag i mit indlæg her

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Thea
    april 24, 2016 at 4:26 pm

    Ej hvor er den bare fed

    lifestylexblogger.blogspot.dk

  • Skriv kommentar