Held i uheld.. "Den distræte type" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Held i uheld.. “Den distræte type”

neglenye1

Så er der ild i brændeovnen og vi er netop ankommet til sommerhuset, hvor vi forøvrigt havde glemt skraldespanden.. Mindre detalje, men ekstremt klamt at komme op til en 10 dage gammel skraldespand.. Adr.. Det siger lidt om hvor meget man egentlig skal holde styr på, når man sån tager frem og tilbage. Størstedelen er selvfølglig pigernes ting og der er altså virkelig meget der skal med frem og tilbage, tøj, overtøj, fodtøj, sengetøj, puttedyr, flasker, sutter modermælkserstatning, sutsko ej men jeg kunne blive ved.. Og det fylder mega meget, så ikke så underligt.. Så ikke så underligt man fra tid til anden glemmer en ting eller to..

Jeg har pakket det meste af dagen, da vi har planlagt at være i sommerhuset over julen og til nytår – aldrig har der været så meget læs på bilen og den var proppet til renden.. Ud over alle de ting vi normalt slæber frem og tilbage, så var der ekstra meget denne gang – julegaver, julepynt, juletræsfod, juletræstæppe, gavepapir, nissesokker, julekager og alverdens andre ting. Vigtigst af alt de 3 kg slik jeg har været nede og blande tidligere på dagen – gå aldrig ned på bland-selv-slik i julen. Det lyder måske lidt voldsomt, men det skal jo holde, i hvert fald hen over julen..

Men med alt det vi skulle have med, kunne jeg vel have sagt mig selv at det ville gå galt på den ene eller anden måde.. Kender i det, jeg havde nærmest på forhånd spået noget til at gå galt. Og det gjorde det så også.. Jeg skulle stå for at pakke bilen og har faret forvirret rundt det meste af dagen og prøvet at bevare roen og det samlede overblik.. Samtidig med pakning havde jeg lige et par ærinder med ombytning af nogle gaver og lidt indkøb der også skulle klares.. Jeg fik pakket alt og vi kom afsted mod sommerhuset, bedre sent end aldrig, da det pludselig slår mig, at jeg er kommet til at smide vores spritnye Ferm Living juletræstæppe ud, som i helt ud i skraldespanden, udenfor hvor vi bor.. Hvad er oddsene lige for det?. Hvordan kan man komme til at smide det ud? Ja jeg ved det heller ikke, men det lykkedes for mig – lidt for distræt type må man sige..

Juletræsfoden lå i en stor papkasse og jeg valgte at lægge juletræstæpper ned i samme papkasse, for at holde det samlet. Men da jeg så skal pakke bilen kan kassen ikke være der, så jeg tager juletræsfoden op og i det jeg tager den op er der noget indpakningspapir der flyver væk og det fåe jeg fat i og lægger tilbage i kassen og lukker den, for det ikke skal flyve væk. Derefter pakker jeg juletræsfoden i bilen og smider så kassen ud og der ligger juletræstæppet stadig i kassen. Ihh altså jeg ved godt det er dumt og jeg har bandet og svovler siden jeg fandt ud af det i bilen.. Øv altså.. Ja ja det er bare er juletræstæppe, men alligevel..

Men så heldig som jeg er, så skriver en god veninde ril mig og hun bor 300 meter fra mig og jeg fåe da lige fortalt min distræte handling. Hvorefter gun bare er så skide hamrende sød at smutte over forbi og tjekke skraldespanden. Jeg får guidet hende i det rigtige skralderum og til den korrekte skraldespand.. For filan, det er fandme en god veninde, der står og gennemroder skraldespande for at finde et skide juletræstæppe, men bedst af alt – hun fandt det Yay.. Godt nok kommer det ikke under træet i år, men så er det jo godt det er jul en gang om året..

Nu vil jeg smække benene op ved pejsen Of nyde min rødvin og Chips med dip i selskab med manden min.

God aften..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

6 Kommentarer

 • Reply
  Trine
  december 21, 2015 at 9:50 pm

  Ej hvor lyder det bare mega fantastisk hyggeligt at i skal holde og nytår i sommerhus Jeg er kun meget misundelig..
  Fedt at hører at det ikk kun er mig der er den distræte type.. Det kunne lige så godt være sket for mig
  Håber i får en god jul og et godt nytår i sommerhuset

  • Reply
   blonde toner
   december 22, 2015 at 9:35 am

   Åhh jeg synes desværre det er lidt for ofte jeg er distræt og glemmer ting eller laver noget dumt.. Det kan godt skræmme mig list og måske er det et tegn på at man er doe stresset.. Jeg ved det ikke..

   Jeg glæder mig sån til at nyde julen i sommerhuset, det har jeg drømt om fra starten af da vi i sin tid foe 4 år siden kæbte grunden, med noget der lignede et skur og i år står vi med et færdigt hus, hvor vi alle kan være med 2 børn. Det skal bare være helr afslappet og hyggeligr og i den står den på juletræsfældning..

   Rigtig gos jul til dig og dine

 • Reply
  Anne
  december 21, 2015 at 11:30 pm

  Det må være Murphys’ lov. Men dejligt med sådan en veninde, der lige kan klare skærene. Hvor lyder det altså bare hyggeligt at skulle holde jul i sommerhus. Det vil jeg også gerne engang, med heeele familien samlet 🙂

  Hav en dejligt jul

  • Reply
   blonde toner
   december 22, 2015 at 9:26 am

   Jeg er så glad for hun lige gad at gå forbi og endnu mere win, så var det jo at det stadig lå der. Vi har mange skraldespandsrodere, så tvivlede i den grad på det lå der..

   Ja det er skønt med sommerhuset og det har været min drøm lige siden vi kæbte grunde for 4 år siden. Så har jeg altid sagt, at så snart der stod et brugbart hus, så ville jeg holde jul og det er muligt i år

   God jul til dig

 • Reply
  Line
  december 22, 2015 at 6:38 pm

  Hehe – det kunne jeg også have gjort. :)Jeg smed en gang min telefon ud i en skraldespand ved Rema 1000. Jeg kom først i tanke om det kl 22 om aftenen, og måtte så op og se om min pose med mobilen i stadig var der. Det var den! 🙂 Rigtig glædelig jul til dig og dine kære! Elsker at læse din blog, og henter meget inspiration til min datter, som næsten har samme alder som Vigga. 🙂

  • Reply
   blonde toner
   december 22, 2015 at 7:01 pm

   Hej Line..

   åhh nej dog, den er heller ikke god og fodt den var der, da du opdagede den var væk.. Havde det været min mobil jeg havde gjort det med, så havde jeg formentlig opdaget det noget før, da jeg jo beuger den meget, ALT for meget ha ha.. Men godt jeg ikke er ene om at vlre distræt til tider..

   Tusind tak foe de pæne ord, det varmer at høre – TAK, skønt du kan bruge mine ord til lidt

   Rigtig god jul til dig pg dine

  Skriv kommentar