En Halloween weekend i børnehøjde - Blondetoner
Hverdagsglimt

En Halloween weekend i børnehøjde

(Sponsoreret af Legoland)

Halloween nærmer sig og det kan også ses på udsmykningen rundt omkring i de forskellige forlystelsesparker. For os har den forgange weekend netop været præget af Halloween, for vi var så heldige at være inviteret i Legoland. Hverken Jon eller jeg har været i Legoland siden vi var børn, så vi var mindst lige så spændte som pigerne. Vi tog hjemmefra lørdag morgen og ramte Legoland lige til frokosttid, så det passede perfekt. Da vi ankom tjekkede vi ind på Lego hotellet, som jeg har hørt rigtig godt om. Værelserne er super fine og gennemførte i hvert sit tema. Vi boede på Kingdom værelse, så det var en ægte ridderoplevelse.

Lørdag var vejret ikke helt med os, så det var på med regntøj og vi fik det bedste ud af det. Der var pyntet op i hele parken med det fineste Halloween tema og som prikken over i’et har Legoland arrangeret en brick or treat tur. Hvor man går rundt til 5 forskellige poster i parken, hvor uhyggelig figurer sidder klar med en lille historie og en lille ting til børnenes poser. Rigtig fint setup. Vores piger var lige det mindste til at forstå selve konceptet, men de fik en oplevelse ud af det. Man bestemmer selv rækkefølgen af posterne, så længe man holder sig inden for angivede tidsrum af 2 timer.

Forud for turen, var jeg lidt i tvivl om, hvor mange forlystelser pigerne måtte prøve, MEN der var massere. Dublo legeland, togture, flyvemaskiner, kålormen, et mini det gyldne tårn, rutschebane, og  ja hele parken er en oplevelse i sig selv og der er massere at se på. Jeg synes deres Halloween tema var gennemført med små opsætninger rundt omkring og så må jeg bare sige, at vi blev mødt af de sødeste medarbejdere hele vejen rundt, hverend det var på restauranterne eller i forlystelserne. Kæmpe plus især når man kommer med to små børn. Lørdag aften blev rundet af med stort fyrværkeri kl. 20, desværre var pigernes energi opbrugt på det tidspunkt, så vi lurede på det fra hotellet, men jeg skal love for der var knald på. Simpelhen så smukt, så det er bestemt hver at se. Jeg ved de som noget ekstra har fyrværkeri her aften kl. 20 i hele efterårsferien.

Søndag spiste vi lækker morgenmadsbuffet på hotellet og solen skinnende fra en skyfri himmel. Vi brugte et par timer efterfølgende i parken, hvor de sidste forlystelser blev prøvet og solen blev nydt. Jeg er vild med de forskellige “temaer” parken er opdelt på og der er virkelig gjort noget ud af det hele vejen rundt.

Det har været en fantastisk hyggelig weekend og vi har to piger der i den grad har nydt det og da vi henad eftermiddag vendte bilen mod Sjælland, gik der ikke lang tid før de begge sov. Så det må siges at have været en vellykket weekend. Glæd jer hvis i har planer om at besøge parken den næste måneds tid, for der fortsætter Halloween temaet, nu er det jo også snart efterårsferie. I kan læse meget mere om det hele på Legoland.dk 

 

  

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Efterårsferie og girls night out - Blondetoner
    oktober 13, 2017 at 6:26 pm

    […] Til alle jer der holder efterårsferie, nyd det og hvis man mangler inspiration til at komme lidt væk så kan i læse med her. […]

  • Skriv kommentar