Halloween outfit - Blondetoner
Børnemode

Halloween outfit

halloween1

Traditionen tro, så er det snart Halloween.. Noget langt de fleste ikke går op i, inden de får børn, eller jeg gjorder i hvert fald ikke, men som med så mange andre ting, så får det en anden betydning når man får børn.. I langt de fleste institutioner og skoler er det vel en tradition at børnene kommer klædt ud i alverdens uhyggelige kostumer til Halloween. Jeg mindes selv min skoletid hvor vi pyntede klasselokalerne og lavede forskellige aktiviteter og der var tilmed spøgelsestog i kælderen.. Så der blev gjort lidt ud af det..

Jeg har for en gang skyld været tidligt ude, eller det vil sige at jeg ved et tilfælde opdagede de havde fået Halloween outfits i H&M da jeg var inde for at købe lidt basic ting til pigerne for halvanden uges tid siden, inden sygdom ramte os.. Så jeg slog til med det samme og fik købt det fineste outfit til Vigga.. Små sorte katteøre, sort glimmer tylskørt og en bluse med kattemotiv.. Ja det er måske ikke det mest uhyggelige og jo jeg kunne også have gået All in på udklædning, men jeg er tilhænger af at tingene kan bruges bag efter og det kan dette..

Udover udklædning er Halloween jo også græskarenes tid.. Der er ikke noget hyggeligere end folk der laver fine græskarhoveder med lys i og sætter udenfor eller i vinduerne.. Jeg er klart mest tilhænger af det udenfor og det et noget af det jeg glæder mig til, når vi engang flytter udenfor byen gerne i noget hus, med have..

Nedenfor kan i se det fulde Halloween outfit. Det hele er fra H&M lige med undtagelse af de fine ballarina sko der er fra petit by sofie schnoor

halloween

Tak fordi du læse med og  rigtig god lørdag aften..

XX

Camilla

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    lifestyle blogger
    oktober 17, 2015 at 8:36 pm

    Super sødt outfit 🙂
    http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  • Skriv kommentar