En hård december og nytår 2018 - Blondetoner
Hverdagsglimt

En hård december og nytår 2018

Det har været en noget hektisk og trist december. Som kunne læse i mit tidligere indlæg HER, lige inden jeg hoppede på et fly til London, så har jeg haft en ret travl december og derfor var en tøsetur til London meget tiltrængt. En fantastisk hyggelig tur, som jeg i den grad nød. En meget lystdreven tur, uden ting vi skulle nu. Det hele blev gjort i det tempo vi havde lyst og når vi havde lyst.

Derefter blev december vendt på hovedet for mig. Jeg når kun lige at komme retur og nyde overskuddet fra en skøn tur, da jeg onsdag den 20. December bliver ringet op, meget tidligt om morgenen, at man mormor er gået bort. Der kan man vist roligt sige min verden ramler lidt. Hun har været syg, men det har været et meget intenst forløb og det hele er gået utroligt stærkt, så det kom alligevel bag på mig. Når så noget sker , så er det som om alt går lidt i stå, mens alle andres liv går videre. Jeg vil egentlig ikke sige så meget mere, for et dødsfald i den tætte familie er bare rigtig hårdt. Jeg trøster mig med at hun har haft en langt godt liv og hun skulle have fyldt 91 år den 22. December. Jeg havde dog ikke regnet med, at jeg i en alder af 28 år, kan sige jeg har stået for 2 begravelser. For 4,5 år siden begravede min bror og jeg vores mor i selv samme kirke og derfor var det også endnu mere hårdt at stå der igen, for nu er det kun ham og jeg tilbage på den side af familien. Det at det kun er mig og ham tilbage er en virkelig hård tanke, men desværre sand. Det var ikke ligefrem let at hive sig op til at holde jul, når vi den 23. December holdt bisættelse for min mormor. Men som mor og med den lille familie jeg nu engang er så heldig at have, så lykkedes det og vi havde en fin juleaften, helt stille og rolig. Den efterfølgende tid er selvfølgelig svær. Det hele skal lige rodfæste sig og i og med, at det er min bror og jeg som er tilbage så er der mange ting der fortsat skal gøres i forhold til min mormors bolig. Noget vi tager stille og roligt, men også noget som skal gøres. Det tager på kræfterne.

I dag er det sidste dag af 2017 og det får  mig altid til at tænke på det forgange år, på godt og ondt. Jeg ved i nok skal komme igennem det hele og jeg har accepteret tingene som det er. Vi har været ude og kaste med knaldperler her til formiddag med pigerne og vi er ved at være klar til at få et vennepar på besøg. Champagnen er lagt på køl, desserten blev lavet i går og maden er klar til at blive tilberedt senere i dag. Jeg er sikker på vi nok skal få en rigtig hyggelig nytårsaften og  komme godt ind i det nye år.

Med det sagt så vil jeg selvfølgelig gerne takke alle jer der har lyst til at læse med og håber i holder ved i 2018. I ønskes alle en fantastisk god aften og et lykkebringende nytår.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar