Grønne fingre, handyman og en have for børn... - Blondetoner
Hus & have

Grønne fingre, handyman og en have for børn…

Det er udentvivl skønt at være på ferie, men aldrig har jeg været så glad for at komme hjem som nu. Måske fordi der sker så meget i det lille hus og fordi det er en kæmpe drøm vi udlever. Pigerne er også glade for at være på hjemmebane igen og særligt haven er blevet taget flittigt i brug efter hjemkomst. Det leder mig lidt frem til netop hvad det skal handle om, nemlig haven. Ikke så meget haven i sig selv, for den står så fint med buske og træer. Præcis som jeg godt kan lide det, med massere mulighed for at være sig selv og så er den ikke alt for “pæn”. Jeg har absolut ikke grønne fingre, så det skal ikke være for svært at holde, men jeg vil være ærlig og sige jeg nød at gå rundt i min have lørdag da vi kom hjem og klippe lidt grene og ordnre lidt hist og pist. Havde du spurgt mig for bare 5 år siden, så havde det aldrig været tilfældet, men det er faktisk muligt at nyde at gå i haven og rode lidt mens børnene leger:) ha ha.. hvem ved det kan være jeg får mere og mere grønne fingre med tiden.

Nu skal det hele jo ikke bare være have, men også en have for børn og det skal jeg love for vi har fået gjort lidt ved. for en måneds tid siden spurgte jeg alle jer søde kvinder der følger med på instagram hvad i kunne anbefale af udendørs legeudstyr/ legetøj til haven. Jeg skal love for i kom med en masse fine bud og selvom jeg gerne ville give børnene det hele, så er det ikke muligt, men vi har nu fået en ret så børnevenlig have. Vi endte nemlig med at købe et legetårn fra junglegym.

Et legetårn hvor der er sandkasse under og rutchebane og så er der gyngestativ ud fra. Man kan få langt vildere løsninger, men nu er det ikke verdens største have, så derfor skulle vi stoppe et sted og da dette var på bud, så slog vi til. Jeg er overrasket over hvor dyrt så noget er og så er jeg godt no lettere forbavset over, at man i bund og grund “bare” for en bunke brædder og en manual. Hvad filan er det så man betaler alle de penge for, når intet er samlet..:P Alt skal skæres til og justeres efter mål, så intet er gjort på forhånd. Som Jon sagde, havde han vidst det på forhånd, så var han ikke sikker på han havde købt det ha ha:) Men op det kom det, eller gyngedelen mangler som i kan se og så skal det graves lidt ned. Der hvor det ska stå, skal jorden lige planes lidt ud, så det hele tager lidt tid. Men alle mand har været med til at samle det og med stor begejstring, især Vigga synes det var super fedt at få lov til at hjælpe og så er jeg endnu engang lykkelig over at være gift med en handyman

Det kan godt være det var noget af et projekt at samle og finde hoved og hale i den meget lange manual, men det lykkedes og pigerne elsker det, så det har været alle timerne hver:)

Udover det fine legetårn har vi investeret i lidt udendørs legetøj en del danslegetøj til den kommende sandkasse, et par bolde, en hoppeko og så en stor trampolin. Vi er godt ok blevet enige om at vente til foråret med at få den op, da de har rigeligt med det nye legetårn lige nu:)

God mandag derude


Hvis ikke i allerede har luret, så kan i netop nu finde lækre efterårsfund til gode priser her og ellers giver jeg et bud på den perfekte familiebil til dig der gerne vil gøre det nemmere for dig selv når du er på farten, tjek den ud her🙂

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    boligindretningsdrømme & en 25% rabatkode - Blondetoner
    august 30, 2016 at 9:06 pm

    […] Til de nysgerige så har vores have fået særligt præg, den er nemlig blevet børnevenlig se med HER […]

  • Skriv kommentar