Graviditetskilo, kejsersnit-ar og manglende form - Blondetoner
Hverdagsglimt

Graviditetskilo, kejsersnit-ar og manglende form

bikini

Bikinien er den samme, men formen en anden, for ikke at sige slet ikke eksisterende. Billedet er lidt over to år gammelt, taget på vores bryllupsrejse. Lige inden jeg bliver gravid med Vigga.

Med to graviditeter i baghånden, så er formen ikke hvad den har været. Det er jo helt vildt hvad man udsætter sin krop for under en graviditet, noget jeg aldrig har skænket en tanke, førend jeg pludselig stod midt i det. Det massive press og følelsen af ikke at have kontrol over sin krop og ikke mindst vægten. Det er svært at sætte sig ind i hvis man ikke har oplevet det. Nogle er vilde med det, jeg var bare ikke en af dem.

Det med ikke at have kontrol over sin krop, og blot acceptere at alt bliver større og huden udsat for massivt press. Jeg var endda så heldig at undgå stækmærker på maven, som var en af de ting jeg virkelig frygtede inden, fordi så mange snakkede om det. Og så igen så kan man hverken gøre fra eller til. Jeg smurte og smurte med creme og olie je havde købt i dyre domme, men om det gjorde en forskel det skal jeg ikke kunne sige:)

Da mine graviditeter stort set har ligget lige efter hinanden, så nåede jeg ikke at komme i gang med at træne igen. Og under begge gravidteter havde jeg slet ikke overskuddet til at tænke på træning, selvom det siges at være så sundt.. Det er ikke lige det man tænker på, når man har konstant kvalme under første trimester og store dele af andet trimester. Så ja min form har aldrig været mere ringe end den er nu. Det eneste motion jeg får, er de ture jeg får gået med barnevognen og alle de pakker, børn, autostole mm jeg slæber frem og tilbage fra bilen:P

Jeg er ikke typen, der træner helt vildt og går voldsomt meget op i hvad jeg spiser. Jeg har aldrig været totalt fit og markeret, men almindelig slank, med lidt til gården og gaden og det passer mig egentlig fint:P.

Men fra at træne lidt i fitness, til slet ikke at dyrke noget motion, det kan mærkes. En ting er sikkert, jeg SKAL i gang igen, og det kan kun gå for langsomt. Lige nu er der bare så meget at se til, så overskuddet har ikke været til det. Men det garanterer jeg for, at der kommer, men realistisk så bliver det nok først på den anden side af sommeren, når min barsel lakker mod enden og hverdagen igen skal til at køre.

Så har jeg jo også lige et kejsersnit ar, jeg ikke er så tilfreds med. Det er ikke så meget selve  arret, det er egentlig lige og pænt nok, men det er som om, at de har trukket for meget i den ene side, da de har syet mig samen, så det buler ud. Jeg er ret så forfængelig, men jeg tror desværre ikke der er så meget at gøre. Jeg vil dog undersøge mulighederne for eventuel ar-korrektion, i håb om at de kan lave overgangen pænere, uden den ektra bule af hud.

I bund og grund, så kan jeg jo ikke tillade mig at klage. De ca 15 kg jeg tog på under graviditeten er røget igen, nu er en ordentlig gang stram op vist på sin plads. Men i morgen skla jeg så i bikini for første gang igen og jeg gruer virkelig for det, men sån må det nu engang være. Til gengæld, så har jeg fået to skønne unger og dem vil jeg bestemt ikke være foruden:)

– God aften –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

9 Kommentarer

 • Reply
  Sussi Poulsen
  marts 11, 2015 at 9:04 pm

  Føler med dig 🙂 Har også altid været en almindelig slank pige og ikke interesseret mig for hverken træning eller den rigtige kost. Jeg tog 18 kg på under min graviditet og de sad allesammen på maven

  • Reply
   blonde toner
   marts 11, 2015 at 9:47 pm

   😀 Men nu skal der altså kæmpes lidt for at få lidt spændstighed og mulder:) ellers hænger det hele bare og det er jeg jo heller ikke interesseret i

 • Reply
  anette
  marts 12, 2015 at 6:54 am

  Vil blot kommer med tip ved. Ar. Jeg er massør og har god erfaring med bindevæv massage. Du kan køberen en lille suget op og med olie og den kan du virkelig Gøre underværker☺gå forsigtigt frem. Held og lykke

  • Reply
   blonde toner
   marts 12, 2015 at 11:09 am

   den sidste del, forsåtr jeg ikke helt.. måske du lige kan uddybe, hvad jeg kan købe:) gode råd er altid skønt

 • Reply
  Maya
  marts 15, 2015 at 12:00 pm

  Vil du ikke lave et indlæg om hvorfor du har fået kejsersnit? Hilsen Maya

  • Reply
   blonde toner
   marts 15, 2015 at 12:38 pm

   Hej Maja

   Det ligger der faktisk allerede på bloggen:) søg på “Sanheden om det planlagte kejsersnit” her på bloggen, så kommer det frem

 • Reply
  Amalie
  marts 17, 2015 at 10:56 am

  Tusind tak for en god blog – jeg nyder at følge med hos dig 🙂 Da jeg selv venter pseudetvilling (13 måneder imellem) kunne jeg godt tænke mig, at du laver et indlæg om, hvordan det har været for jer. Både hvordan jeres hverdag ser ud, det praktiske og hvilke ting der har været nødvendige at investere i for at få hverdagen til at hænge sammen med så tætte piger. 🙂 :lion:

  • Reply
   blonde toner
   marts 17, 2015 at 11:15 am

   Hej Amalie.

   Dejligt du nyder at følge med, det sætter jeg pris på.. Flere af de indlæg jeg har postet omhandler hvordan vores hverdag ser ud.. det er svært at sætte i bås, hvis du forstår, men spørg endelig:).. men jeg kommer gerne med et indlæg til hvad der kan være en pseudomors redning, for der er flere ting vi har måtte investere i:)

   du kan evt følge bloggen på bloglovin, hvis det er noget du bruger:) og tillykke med at i venter endnu en lille.. det er hårdt men super fantastisk..:)

   • Reply
    blonde toner
    marts 17, 2015 at 11:30 am

    men har faktisk netop sidder og skrevet om lidt af det ved ta være en familie med pseudotvillinger, så hold øje og ellers så spørg du bare:)

  Skriv kommentar