Grænseoverskridende fotoshoot - Blondetoner
Hverdagsglimt

Grænseoverskridende fotoshoot

image

Forleden dag, eller helt præcist i onsdags, var det en lidt atypisk dag og en dag hvor jeg fik prøvet noget jeg ikke har prøvet før. Jeg var nemlig ude og få taget et par billeder af den super dygtige Maria Pries. Hun tager de smukkeste billeder, så med hende er man i trykke hænder og er sikret et proffessionelt resultat.

Billederne skal bruges til den nye blog, jeg netop knokler på at få færdig, den skal stå klart inden 1. April og efter at være blevet brændt af af en webdesigner, så har jeg taget udfordringen op og klare det selv, men det tager tid, skulle jeg hilse og sige. Egentlig var det kun tænkt, at jeg skulle have taget et portrætbillede, men det blev da også lige til et par billeder i hel figur, det kunne vi lige så godt, nu vi var i gang.

Lokationen var Bispebjerg kirkegård, da det blot skulle være rolige afdæmpede omgivelser og det må siges at være er ret godt bud. Kirkegården dækker over et kæmpe areal, så der er mange gode spots, hvis man altså går lidt rundt. I har sikkert set et af mange tusinder billeder med den fine alle af udsprungne kirsebærtræer der blomstre, det er blevet helt ikonisk at lægge vejen forbi. Det er dog ikke sæsonen nu, men så ved i måske hvad jeg snakker om.

Jeg har ikke prøvet at stå på den anden side af kameraet på den måde før, hvor det kun er mig der er fokus og jeg må indrømme det er en smule angstprovokerende, MEGA grænseoverskridende og samtidig en ret fed følelse. Man skal altså ikke kimse af, at det er svært at stå foran kameraet og ikke vide om man er købt eller solgt, her tænker jeg på dem der lever af det. Man skal ihvertfald ikke lide af præstationsangts. Nu har jeg godt nok ikke set det færdige resultat endnu, men jeg fik da lige smugkigget på kameraet og der var altså nogle ret fine billeder i blandt, så jeg glæder mig helt vildt til at se de færdige billeder:)

fotocredit til Katrine Koust, hun er faktisk at finde på sin egen blog Katrinekoust.dk

Håber i nyder påsken lige så meget som jeg gør:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar