Goodbye... "see you on the other side" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Goodbye… “see you on the other side”

Skærmbillede 2016-03-30 kl. 21.24.11

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg har knoklet med den nye blog de seneste par uger. Jeg endte med at lave det hele selv og det er altså en større omgang, når alt skal tilpasses, også selvom man kan få hjælp fra diverse temaer. Men så er det i morgen den store flytning af bloggen sker. Fra i morgen vil jeg ikke længere være en del af Bloggers Delight, fra i morgen vil jeg selv være herre over egen blog og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver skønt at kunne styre alt selv og især det æstetiske, som jo er noget af det jeg selv godt kan lide og så bliver bloggen uden den mængde reklame som i ser nu, da det er nedprioriteret. Jeg glæder mig til at vise den nye blog frem i alt sin enkelthed og håber i fremadrettet stadig vil læse med og være lige så aktive, som i har været indtil nu.

Som skevet i tidligere indlæg vil jeg være en del af Buzzanova, det betyder blot at jeg kommer til at dele linkbar med en masse skønne damer og ellers vil i ikke bemærke noget til dem, der er det kun mig personligt det harbetydning for. Et samarbejde jeg glæder mig rigtig meget til at indgå og så har jeg jo en del gode blog kollegaer der ligeledes er repræsenteret af Buzzanova, så det bliver en fornøjelse.

Når det så er sagt, så har jeg været glad for at være hos Bloggers Delight det sidste års tid og det er nogle skønne mennesker der står bag, altid klar til at hjælpe, så tak for det. Men for mig der var det tid til at komme videre. Jeg har som tidligere nævnt skrevet lidt om at glæden ved at blogge skal bebeholdes og at jeg ikke har lyst til at konkurrerer med andre bloggere, men blot vil fokusere på hvorfor jeg blogger og netop blogge fordi jeg har lyst, så det er netop hvad jeg frremadrettet vil gøre.

Dette indlæg bliver det sidste her på bloggers delight og forhåbenligt går flytningen nogenlunde i god ro og orden, jeg gør mit i hvert fald, men jeg vil på forhånd advare om at det kan være der opstår lidt tekniske problemer og måske det tager et par dage før det hele spiller. Så i må have tålmodighed og imens kan i jo holde jer opdateret på facebook HER, det er der i fremadrettet kan følge med i alt hvad der sker. næste gang der kommer et indlæg så bliver det forhåbenligt på den nye blog, men stadig på samme domæne:)

Det er vel på sin plaids at sige “See you on the other side”

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Trine
  marts 30, 2016 at 9:50 pm

  Sej beslutninh, man skal huske at følge sin mavefornemmelse 🙏

  Hvad vil du foreslå en ny blogger at gøre?? Er det bedst at starte hos F.eks bloggers delight.. Eller skal jeg starte op selv??

 • Reply
  Marie
  marts 31, 2016 at 8:18 am

  Held og lykke med det! 🙂
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  • Reply
   blonde toner
   marts 31, 2016 at 8:40 am

   tak:)

  Skriv kommentar