Gør vinterhuden forårsklar - Blondetoner
"I skønhedens navn" Sponsoreret

Gør vinterhuden forårsklar

 

Så har vi taget hul på den sidste officielle vintermåned. Det betyder også at forår og sommer er på vej, så vi inden længe kan pakke vintertøj væk og forhåbenligt nyde et lunt forår. Der er ingen tvivl om at vinteren er ekstra hård ved vores hud og udtørre den i langt højere grad, fordi vi konstant udsætter den for skiftevis varme og kulde. Netop derfor er det også ekstra vigtigt at pleje vores krop med en god plejende creme. Ikke sagt, at det ikke er vigtigt resten af året, for det er det, men vinteren er lidt ekstra hård ved huden, så der må den gerne få lidt ekstra fugt og pleje.

Især pigerne er ekstra udsat, da de er ude dagligt i vuggestue og børnehave, så her smørre vi dem ind i creme dagligt, både morgen og aften, på den måde er huden lidt mere modstandsdygtig over for den skiftende temperatur. 

Den seneste tid har vi testet Neutrals nye body cream, der med fordel kan bruges af hele familien. Cremen rammer hylderne i denne uge. Jeg har tidligere snakket og været fortaler for Neutrals produkter. Så vidt det er muligt, så prøver vi at undgå produkter med parfume i, især når det gælder børnene. De skulle nødig i en tidlig alder få allergi. Så længe de er små, så er det vores opgave at træffe beslutninger på deres vegne og i takt med de bliver større og mere bevidste,  så præge dem i en rigtig retning. Vi bruger både vaskemiddel, sæbe og shampoo fra Neutral. Selvfølgelig kan jeg som mor ikke afskærme dem for alt, men jeg kan gøre en indsats for at mindske det. 

Den nye Neutral Body Cream er, som resten af deres produktserie, uden unødige tilsætningsstoffer og parfume. Det er med til at mindske risikoen for kontaktallergi- og eksem, som flere og flere danskere desværre rammes af. Neutral Body Cream indeholder e-vitamin, jojobaolie og glycerin, der alle er med til, at fugte og pleje huden effektivt og holde den sund og velplejet hele dagen. Selvfølgelig er cremen Astma- og Allergimærket og Svanemærket, hvilket kendetegner alle Neutrals produkter. Så man kan købe løs med god samvittighed.

Jeg har testet den nye Neutral Body Cream ud fra 3 parametre. Jeg har givet stjerner fra 1-5, hvoraf 5 stjerner er bedst.

Virkning & pleje * * * *

Fugt, fugt og atter fugt, det er et af nøgleordene for sund og velplejet hud. Den nye Body Cream fra Neutral er plejende og fugtgivende og trænger fint ind i huden efter lidt tid. Det er ikke en creme der trænger ind i løbet af to sek, den skal have et par minutter, men til gengæld fugter den rigtig fint og efterlader huden blød og lækker. Det bedste er, at cremen kan bruges med god samvittighed, da den er uden parabener, parfume og andre skadelige stoffer.

Familievenlighed * * * * *

Ofte bruger vi kvinder cremer, som ikke er velegnet til børn, da de indeholder ingredienser, der langtfra er tilpasset børnenes alder og hudtype. Derfor er Neutrals Body Cream perfekt for hele familien, såvel store som små helt uden bekymringer.

“Value for Money” * * * * *

Sidst men ikke mindst, så får man rigtig meget creme for pengene, da den “kun” koster 60 kr. Den gør præcis hvad en fugtighedscreme skal gøre – den er fugtgivende og efterlader huden blød og lækker. Man får ikke meget creme på hylderne til den pris og slet ikke en creme, der kan bruges af hele familien med god samvittighed. Derfor giver jeg også cremen 5 ud af 5 stjerner i “Value for money”

Overordnet set, en rigtig fin dagligdags creme der plejer og fugter huden optimalt. En smule til den fede side i konsitens, hvilket også gør, at den skal have lov til at trænge ind i huden, inden man tager tøj på, for at få det mest optimale ud af cremen. En god idé er, at påføre cremen efter at du har været i bad og tørret huden let. Huden holder nemlig i højere grad på fugten, hvis cremen påføres mens huden stadig er en smule fugtig.

Som ekstra tip til tørre hænder og fødder, så smør et tykt ekstra lag creme på og tag et par sokker eller handsker på natten over. På den måde fordamper cremen ikke fra huden og det er nemmere at få gennemfugtet de ekstra udsatte steder, som hænder og fødder er i forhold til tørhed.

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar