Glimmertid og efterår - nyt til garderoben - Blondetoner
Mode og livsstil

Glimmertid og efterår – nyt til garderoben

Så er vi allerede godt inde i den første efterårsmåned. Jeg føler den sidste tid er fløjet afsted, men sådan er det vel for de fleste med fuldtidsjob og små børn. Der er ikke meget tid til overs af døgnets 24 timer. Det er vidst bare sådan det er. Ens torsdag bliver bare lidt bedre, når man kommer hjem til en pakke. De fineste sager til efteråret og især støvlerne med sort glimmer… De skal nok blive brugt flittigt dette efterår. Jeg har jo en ting for glimmer og glitter og det kan næsten ikke blive for meget..

Nededelen kan både bruges til hverdag og pænt, den kan dresses up og ned, med en lækker top eller en lidt mere loose trøje. En af de vigtigste ting for mig når jeg shopper tøj er, at det kan bruges og ikke bare hænger i skabet.

Hvis nogle af jer skulle blive fristet af de fine sager, så er de alle ret overkommelige i pris og kan klikkes hjem på nedenstående links:)

Grøn kjole HER   // Glimmer sokker HER // sorte glimmer støvler HER   // nederdel HER // grå glimmertrøje HER // trenchcoat HER  // rød trøje HER // sort/hvid prikket kjole HER

 

God aften til jer:)

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Camilla Christine
  september 7, 2017 at 9:34 pm

  GAL hvor er de labre de støvler. Altid rart at kunne forkæle sig selv med lidt nyt!

  • Reply
   Camilla
   september 16, 2017 at 5:14 pm

   Ja de er mega fine og et fund til prisen:)

  Skriv kommentar