En glædens og sorgens dag - Blondetoner
Hverdagsglimt

En glædens og sorgens dag

Alting har en ende og det er nu engang sådan det er, hver end man vil det eller ej.
Som jeg har luftet lidt på bloggen, den sidste tid, så har det hele båret præg af manglende kontrol og uvished, en periode der bestemt ikke er særlig sjov og som den kontrolfreak jeg er, er det svært for mig ikke at være herre over alt hvad der sker omkring mig.

Endelig ka jeg dele lidt med jer, for mange har spurgt og tak for det, her kommer et lidt mere konkret svar på en af de lidt større ting der fyldt i vores hverdag og en meget stor ting, da det bestemt har været et svært valg.
Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde, at dagen i dag både er en glædens og sorgens dag på en og samme gang. Det er en lidt underlig følelse jeg sidder tilbage med, eller vi sidder tilbage med. Egentlig burde jeg være ovenud lykkelig og så igen.

Men for lige at tage den fra starten af, så skal vi 14 dages tid tilbage, hvor vi tog den meget svære, men nødvendige beslutning at sætte vores højtelskede sommerhus til salg (i kan læse indlægget her). En proces der var langt mere omfattende end som så og jeg var slet ikke klar over alle de ting, der skal til for at sælge sådan et hus. Interessen for huset var ret overvældende, men eftersom vi havde fået af vide, at den gennemsnitslige liggetid for sommerhuse i det område er på 200 dage, så var det netop en af grundene til, at vi allerede nu satte det til salg. Vi kunne jo risikere at have det til salg over hele sommeren og jeg skal da ikke være bleg for at sige, det lidt var den tanke vi havde i hovedet, for så ville vi stadig kunne nyde en sommer i sommerhuset og det vile blive solgt hen af sensommer og efterår.

Hvem der så bare havde vidst, at det ville blive solgt på få dage. Det var vi ihvertfald på ingen måde forberedte på, så det kom lidt som en overraskelse, nok mest for mig, da jeg slet ikke har tænk over konsekvenserne af et hurtigt sealg igenne. Det betyder en helt sommer i lejligheden, som jeg i forvejen er ved at få spat af, i mangel på plads og have.

I er flere der  løbende har spurgt indtil sommerhuset og har undret jer over, at det ikke længere ligger på nettet og jeg har været meget stille med dørene, for som nogle af jer sikkert ved, så er der noget der hedder fortrydelsesret og det er en uges tid fra man har skrevet under. I går fik vi så den endelige besked om, at salget nu er gået definitivt igennem. Så vi er ikke længere sommerhusejere og det skær lidt i mit hjerte, når man sådan skriver det sort på hvidt, men så igen burde vi jo være ovenud lykkelige, da det har været et meget hurtigt salg og jo netop derfor man sætter et hus til salg.

Weekenden blev brugt på at tømme huset for personlige ejendele og enkelte møbler som ikke indgik i handlen. Fra i morgen af vil de nye ejere få overdraget nøglerne og så håber jeg bare de passer særligt godt på det, for det er i min verden, det bedste sommerhus man overhovedet kan ønske sig.
Lige nu føles det hele lidt underligt og ikke mindst surrealistisk, da det er gået så ekstremt stærkt og jeg har vist ikke helt fattet alvoren i det. Vigga render ofte rundt og siger “Vigga, sommerhus”. Når alt det så er sagt, så er det jo også fantastisk det er solgt og vi er nu et skridt tættere på husdrømmen, så lad os se hvad fremtiden bringer. 

(Hvis i er i det shoppelystne hjørne, så tjek gårdsdagens indlæg, der er en lægger rabatkode -20%)

sommhus-vig-sorgens-og-glædens-dag.JPG

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar