GHD styler med gode procenter + en lille bonus - Blondetoner
"I skønhedens navn" Tilbud og rabatkoder

GHD styler med gode procenter + en lille bonus

Lige et lille fredagstip her op til en skøn weekend.. Det er jo altid skønt at gå weekenden i møde med et godt køb, så til dem af jer der står og mangler et af de skønne styling jern fra GHD, så er det om at slå til nu, for der er rigtig gode penge at spare.

Du kan blandt andet spare penge på den lækre pakke der indholder det ultra lækre glattejern Rose Gold Collection White Eclipse Styler + Final Fix Hairspray + Heat Protect Spray. Kan købes LIGE HER

Skærmbillede 2015-05-29 kl. 13.28.31

De meget populære glattejern “IV Styler Jade” i de skønne limited edition pastel farver findes også på tilbud netop nå, men i meget begærnset antal, så det gælder om at være hurtig hvis man skal have fingrene i et af de skønne glattejern. Kan købe LIGE HER  – det fåes i 3 forskellige farver, så hvis ikke den mintgrønne er dig, så er der alternativer i en lækker blå eller lavendel farve. De skønne tilbud slutter allerede på søndag.

Ud over deres populære glattejern er der også gode penge at spare på GHD´s andre stylingjern. disse 4 stylingjern i ser neden for på billedet er alle nedsat med 400kr. I kan se  hele udvalget LIGE HER – bemærk at rabatterne allerede er fratrukket produkterne, så der skal ikke bruges nogen kode eller andet.

Skærmbillede 2015-05-29 kl. 13.31.25

Som lille bonus info, kan man i dag og kun i dag købe den lækre HH Simonsen børste LIGE HER til kun 12 kr, det er altså en besparelse på 76%, så det kan man da næsten ikke sige nej til.

Skærmbillede 2015-05-29 kl. 13.36.01

– I ønskes en skøn weekend –

(Indlægget kan indeholde affiliate links)

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar