GHD Aura professional hairdryer "glansfuldt og fyldigt hår" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

GHD Aura professional hairdryer “glansfuldt og fyldigt hår”

Reklame

GHD_aura_hairdryer

ghd_hairdryer_haartoerre

ghd_hairdryer_proffesionel

Med en fortid som frisør, så er jeg en smule farvet af hvilke produkter jeg gerne vil have og i endnu højere grad, hvilke jeg bestemt ikke vil have. Det hænder også, at jeg finder nye spændende produkter der skal afprøves, men ofte går jeg tilbage til de sikre valg. Hvis du spørger mig, så er GHD det sikre valg når det handler om føntørre og stylingjern, for ikke at tale om børster og stylingprodukter. 

Jeg har prøvet forskellige brands både med glattejern og føntørre, men jeg må bare erkende, at GHD er og bliver det bedste på markedet. Der er en verden til forskel på gode og dårlige stylingjern og føntørre og der findes mange modeller på markedet. Jeg vil personligt mene at kvalitet og pris hænger sammen på dette område. Så hellere spare sammen til et ordentligt, end at man skal ud og købe nyt efter et par måneder.. 

GHD professionel hairdryer

Til det som det skal handle om, nemlig GHD Aura professionel hairdryer, som den så fint hedder. Hvad kan den så, som normale hårtørre ikke kan?. Jo det skal jeg fortælle jer, den har en helt bestemt måde at tørre håret på. Med ghd’s unikke Cool-Wall ™ teknologi, skabes der en ring af kold luft rundt om den varme luft fra føntørreren. På den måde er det nemmere at komme tættere på hovedbunden og skabe volume der starter helt fra hårrødderne og det er netop det de fleste af os meget gerne vil opnå. Strømmen af luft er mere koncentreret i denne føntørre ved hjælp af en helt særlig teknologi, som GHD benytter og det gør det nemmere at kontrollere håret og opnå den perfekte styling. 

Lige når man tager den op af pakken syner den ikke af meget, men man skal ikke lade sig snyde af den kompakte størrelse, det gør den tværtimod nemmere at bruge. Min gamle føntørre var noget af en kæmpe krabat og jeg nåede altid at blive træt i armen halvvejs, det er vist forbi nu:)

GHD laver også alt i børster, lige fra den klassiske fladbørste, til små spidskamme og så som denne store rundbørste. Børsten er med helr naturlige børstehår og det synes jeg personligt er det bedste, men det er vist ret individuelt. Udvalget er enormt, så det sværeste er vist at vælge. Find det hele her

Som sidste del af dette indlæg, så vil jeg bare lige opfordre jer til, ALTID at bruge en form for varmebeskyttende spray eller motion til håret inden føntørring og styling. På den måde beskytter vi håret bedstmuligt og det sammenholdt med en god børste og en føntørre af god kvalitet, så kommer man rigtig langt. I kan se alle produkterne hos GHD

Hvis i går med tankerne om at investere i et glattejern, så kan i med fordel læse med her

I er altid mere end velkommen til at stille spørgsmål – god eftermiddag

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar