Gensynsglæde og søndagstraditioner - Blondetoner
Hverdagsglimt

Gensynsglæde og søndagstraditioner

soendag

Langt de fleste søndage herhjemme er “hellige”. Forstået på den måde, at vi såvidt det er muligt prøver at undgå for mange planer og aftaler.. Der sker en helt masse i ugens løb og det er rart med en dag, hvor vi kan koble af og gøre præcis hvad vi har lyst til og hvis det betyder at blive hjemme hele dagen med fødderne oppe, Ramasjang i fjerneren og nattøjet på, så er det det vi gør..

Det er egentlig lidt ærgeligt at søndage ikke er lige så hellige, som de var førhen, der har samfundet taget en drejning og. Nu har alle så travlt, butikkerne har mere eller mindre åbent hele tiden og rigtig mange arbejder derfor også søndag.. Herhjemme prøver vi dog at holde fast i de rolige søndage, uden for meget stress og jag.

Ud over at holde “hellig” søndag, så har vi altså flere søndagstraditioner. Vi spiser pasta om søndagen, da det er nemt, enkelt og børnevenligt, for det meste står den på spagetti med kødsovs.. Søndagsbad er også blevet en tradition, så er det begge piger i badekarret med diverse badedyr og bobler – det er et kæmpe hit og begge pigerne nyder det.

Som skrevet i går, så var Jon og jeg ude i går i gode venners selskab og vi havde en skøn aften, med god god vin og lækker mad.. Vi spiste på Bonden pg Adelen, et af mine nye favoritspisesteder i kan læse mere om stedet her, hvis i mangler inspiration til en aften ude, det kan virkelig anbefales..

Der er ingen tvivl om, at det er godt at være ude og blive luftet lidt engang imellem.. Det giver ny energi og så gør det bestemt ikke noget, at man savner sine børn, tværtimod så tror jeg det er sundt for alle parter, så længe man gør det med måde. Vores piger er stadig så små, så det er meget begrænset hvor meget vi er ude sammen, men engang imellem bliver det prioriteret:)

Der var meget mærkeligt at komme hjem i nat til en tom lejlighed.. Det er aldrig sket før i den tid vi har haft børn. Vi har været ude enkelte gange, men så har det været på hotel.. En underlig tom følelse at komme hjem til, det var som om der manglede noget og det gjorder der forsinvis også.. Så gensynsglæden var stor her til morgen, da vi hentede pigerne.. For filan hvor kan man godt mærke de fylder en med kærlighed og at man virkelig savner dem, tiltrods for, at det ikke engang er et døgn vi har været væk fra dem.. Men de bliver jo en del af hverdagen, en del af ens liv.

Det har været en skøn weekend og nu står den på Broen og banankage:P God aften til jer

Banankagen kan i finde opskrift på lige HER

XX

Camilla

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar