Gammeldags æblekage på 10 min "smager himmelsk" - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

Gammeldags æblekage på 10 min “smager himmelsk”

aeblekage

Jeg er en sucker for desserter og søde sager, men jeg er bestemt ikke fan af, at bruge flere timer i mit køkken og slet ikke fan af en opskrift, hvor størstedelen af ingredienserne skal købes i specialforretninger – nej det er ikke lige mig.. Og helse-desserter springer jeg også over, det bliver altid sån en “halv kedelige” fornemmelse.. Det er selvfølgelig indtil det modsatte er bevist..

Så “Hit me” med alle jeres sunde alternativer, så længe de virkelig smager godt, ellers kan det være ligegyldigt

Når men her kommer i hvert fald en af mine favoritter inden for desserter – gammeldaws æblekage som mormor ville lave den – bedst af alt, så kan den laves på 10 min, hvis man vel og mærket ikke har tid (læs:gider) at lave det hele fra bunden. Her taler jeg om æblekageraspen og æblemosen..

Det du gør er, at købe et glas med æblemos, en pose med æblekagerasp og en piskefløde.

Femgangsmåden er så simpel som noget kan være. Kom en smule æblemos i bunden af en glas skål. Dernæst et lag æblekagerasp, så et godt lag æblemos og lidt mere æblekagerasp og så lige dæk med æblemos. Ja det er bare at skifte mellem rasp og mos og det kan egentlig gøres som man ønsker. Til sidst toppes den med flødeskum.

Får man gæster, så kan det med fordel positionsanrettes i nogle fine glas og som prikken over i’et, som min mormor ville gøre det, så lige en klat ribsgelé på toppen – voila, så er der serveret. Nemt, enkelt og så smager der himmelsk.

Til de mere køkkenglade mennesker, så lav æblemos og æblekagerasp fra bunden.. Jeg er så heldig at min mormor forsyner mig med hjemmelavet ribsgelé, sån en bøtte er god at have i køleskabet..

– God aften –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar