Fredagsfix #4 - "den ikoniske bomberjakke" + et rabattip - Blondetoner
Fredagsfix Mode og livsstil

Fredagsfix #4 – “den ikoniske bomberjakke” + et rabattip

Bomberjakken, det er præcis hvad denne uges fredagsfix skal handle om. En uundgåelig beklædningsgenstand også denne sæson. Den går igen år efter år, nogle år mere hip end andre, men den forsvinder med garanti aldrig fra det modebilledet. En vaske ægte klassiker og den findes i e hav af afskygninger.

Hvordan definere man en bomberjakke?

Det gør man på følgende måde. En klassisk bomber jakke er med lynlås og to højtsiddende lommer på skrå. og i udlandet er den kendt som ‘flightjacket’, da det verdenskendte design netop blev brugt af piloter under begge verdenskrige. Som sagt findes jakken i mange forskellige modeller og farver, men sådan overordnet set, så er det hvordan en bomberjakke bedst kan beskrives.

Bomberjakken er uundværlig i enhver garderobe og ses både til mænd, kvinder og børn. Som med så mange andre beklædningskendstande, mener jeg ikke man kan få for mange bomberjakker, for det er altid godt at have lidt og skifte ud med, så derfor kan man altid finde en undskyldning for at forny garderoben, med endnu en skønhed. Bomberjakken findes både i sit helt klassiske og stilrene snit, men også i mere ekstravagante og eksperimenterende mønstre og farvekombinationer.

Jeg har samlet lidt af mine favoritter af bomberjakker, selvom det er svært at begrænse sig.

Mine favoritter – Bomberjakker 2016

bomberjakke

 1.  HER // 2.  HER // 3.  HER // 4.  HER // 5.  HER (Affiliate links)

Og til det rabattip, som overskriften jo hentyder lidt til, så kommer det her. Det er jo altid skønt at gå weekenden imøde, hvis man kan spare penge. I denne weekend har Boozt en stor 4 for 3-kampagne: Når du køber 4 varer, får du den billigste uden beregning! Tilbuddet inkluderer brands som Day Birger et Mikkelsen, Vagabond, Coster Copenhagen, Ilse Jacobsen, Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, Bundgaard, Molo, Lego Wear, Hummel, Småfolk, Racoon Outdoor og mange flere. Det vil altså sige der er rigtig gode penge at spare. Slutter på mandag. Varerne der indgår er markeret med et mærker “4 for 3” – så hold øje fra i morgen, der vil det hele blive skudt i gang og alle de gode varer ryger jo først, så vent ej for længe, men shop det hele HER. Der er også flere fine bomberjakker i blandt:)

God aften

(Indlægget indeholder afiliate links og markeres som reklame)


Til dem a jer der ikke fik set min nye frisure, så kan i lurer med HER der er sket en lille forvandling:) og hvis i er til fart og spændning så er indlægget HER måske noget for jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Thea
  maj 13, 2016 at 8:43 pm

  Er helt vild med nr. 5.
  Håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  • Reply
   Camilla
   maj 14, 2016 at 10:49 am

   Den er også så fin og meget klassisk:)

 • Reply
  Opturs fredag, mål for 2016 & ny bomber jakke fra Gestuz - Blondetoner
  juli 8, 2016 at 5:22 pm

  […] en og samme gang, mega cool. Jeg har før postet billeder af forskellige bomber jakker i indlægget her. Det er ingen hemmelighed at det er endnu en, af mine efterhånden mange “svagheder”, […]

 • Skriv kommentar