Fredag og to ugers ferie forude - Blondetoner
Hverdagsglimt

Fredag og to ugers ferie forude


Så blev det fredag, den absolut bedste dag på ugen og denne fredag er lidt bedre end alle andre fredage. For om lidt vil jeg suse ned og hente pigerne i vuggestuen, for så at nyde 14 dages ferie. For rigtig mange er ferien forbi og særligt dem af jer med skolebørn, men for os, så venter 14 dages ferie forude og det bliver intet mindre end skønt og meget tiltrængt. Vi har kun holdt 1 uge tilbage i juni, så det er skønt at have lidt tilgode. 
Mest af alt, så glæder jeg mig til at vi skal hygge og gøre præcis hvad vi har lyst til. Jeg er nået til et sted, hvor jeg har brug for bare at være sammen med min familie og jeg tror i den grad også, at ferien er tiltrængt for pigerne. Det har været en stor omvæltning for dem og de har skulle vende sig til nye omgivelser, nyt hus og ny vuggestue. Store ting og alt sammen på en gang, så det må siges at være noget en forandring i deres liv og Vigga er nået en alder, hvor hun er super bevidst, så alting skal forklares meget nøje og gerne flere gange😊
Jeg har taget en smule forskud på ferien og har haft dagen for mig selv, med de sidste hængepartier, mails der skulle besvares og så er jeg jo stadig i fuld gang med at finde ud af, hvad vi skal foretage os.. Lidt af tankerne luftede jeg for jer i gårdsdagens indlæg og jeg kan kun sige, at jeg ikke er kommer ferien nærmere🙈😂.. Så nu må vi se hvad det ender med. Ligemeget hvad, så skal vi nok hygge os og få det bedste ud af ferien. Hvem der bare kendte nogen med et lækkert sommerhus i sydens sol.. 
Nu vil jeg suse ned og hente pigerne hjem. Vigga har ikke snakket om andet end ferie, den seneste tid, så der er vist en lille en der glæder sig. 
God weekend til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar