Opturs fredag, mål for 2016 & ny bomber jakke fra Gestuz - Blondetoner
Mode og livsstil

Opturs fredag, mål for 2016 & ny bomber jakke fra Gestuz

gestuz_bomberjakke

Jeg er så heldig at denne fredag er blevet nydt på bedste fredagsmanér med den lækreste brunch og hygge i indre by, efter en kort praktik dag. Sådanne dage skal man ikke kimse af, det er skønt når det kan lade sig gøre og man nyder det endnu mere, når det er spontant. Jeg er sikkert ikke den eneste der elsker fredag, for så ved man weekenden venter forude og det bedtyder kvalitetstid med dem jeg holder allermest af. Herhjemme står den på ren tøsehygge, mens Jon er i Sverige med drengene😀.

Hvad er mere passende end at gå weekenden imøde med et par høje hæle, det er lidt noget jeg har lovet mig selv, at 2016 bliver året, hvor jeg skal have mange flere dage med høje hæle. Jeg elsker høje hæle og har en hulens masse par i skabet, sågar flere par der aldrog har set dagens lys endnu, så nu er tiden inde til, at få hælene på og luftet de lange stænger. Og ved i havd, det føles så lækkert. Jeg ved ikke præcis hvad det er det gør, men noget gør det og jeg er vild med det. Det er som om dagen lige bliver det bedre og man føler sig lige det mere lækker.. Så det er jeg begyndt at dyrke lidt mere, ikke kun når der er en anledning, men også bare i hverdagen:)

Jeg har desuden shoppet lidt og bliver nødt til, at vise min nye skønhed af en bomber frem – man kan ikke andet end at blive forelsket i denne fine sag, så er det sagt. Den er noget af det fineste og på en og samme gang, mega cool. Jeg har før postet billeder af forskellige bomber jakker i indlægget her. Det er ingen hemmelighed at det er endnu en, af mine efterhånden mange “svagheder”, hvad angår beklædning. Bomber jakken er og bliver uundværlig i enhver garderobe.

Den kan bruges til det hele, både det street casual hverdags look som på billedet med et par jeans og høje hæle, men bestemt også til pænt brug, med en lækker kjole og et par heels. Så endnu en fin bomber til samlingen og så må det vist også være stop.
Som det også fremgår af overskriften så er den smukke bomberjakke fra Gestuz og er netop at finde i butikkerne nu. Den fåes også i sort og så er den kommet i en ret fin blå/beige model med noget fugle/blomster print, hvis man er til det. De er ikke helt lette at opsnappe, så hvis man først finder en, så gælder det om at være hurtig.

En lille favorit er tilføjet i min garderobe og jeg er generelt blevet utrolig glad for Gestuz som brand. De har virkelig lavet nogle fine kollektioner de seneste år, i de skønneste materialer, former og print, tilmed til virkelig favorable priser, hvor de fleste kan være med. Når ja og de smukke solbriller, som ligeledes er nye for denne sæson, dem kan i læse mere om her. Min højtelskede Saint Laurent taske, kan i se mere til her

God weekend skønne kvinder


Til alle de gifteklar kvinder, så læg da lige vejen forbi den nye bryllupsblog myweddingjournal.dk hvor i finder alt inden for bryllupsforberedelse – i kan også følge den nye blog på både Instagram og facebook

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Chau
  juli 15, 2016 at 6:35 pm

  Har du set Monki laver den fineste bomber i lyserød i fed satin, let foret til ingen penge 🙂

  Chau

  • Reply
   Camilla
   juli 17, 2016 at 7:29 pm

   Ihh den har jeg ikke set, men denne skønhed måtte med hjem.. måske de også laver den i andre farver, for man kan altid bruge en ekstra bomber:)

 • Reply
  Forførende læber og et lille trick - Blondetoner
  august 18, 2016 at 7:52 pm

  […] og gør det lidt mere festligt. Husk lige på hver dag er en fest og som jeg skrev i indlægget her, så er brug af høje hæle et af mine mål for 2016, men nu hvor jeg er kommet i besiddelse af […]

 • Skriv kommentar