Fredag d. 13, lægetjek og fødselsdagsforberedelser - Blondetoner
Hverdagsglimt

Fredag d. 13, lægetjek og fødselsdagsforberedelser

image

Vi er suset i sommerhus, efter en ret hektisk formiddag for mit vedkommende. Jeg føler slet ikke, at jeg har siddet stille 2 sekunder, nok lidt en overdrivelser, men som nogle er jer måske har læst eller set på Instagram, så skal vi holde fødselsdag for Vigga i morgen, hvor der kommer en del familie og af to omgange.

Det betyder selvfølgelig, at der skal forberedes en masse og jeg delte en masse inspiration tisligere på ugen. Dog måtte jeg droppe cakepops ideen, selvom det uden tvivl havde været super blæret og så ser det hamrende godt ud.. Next time, or not:p Det er blevet til en masse andre gode ideer og jeg har fået købt en masse fint pynt ind. To super fede flagranker i pink/rødlige farver, en masse flag, servietter, lys og balloner, så det skal nok blive rigtig festligt. Det meste har jeg fundet i Søstrene Grene til billige penge, selvom det hele alligevel løber op i sidste ende, men planen er at det hele kan genbruges til Mollys 1 års fødselsdag om en lille måned.

Ud over pynt, så har jeg været i køkkenet det meste af dagen og skal fortsat være det resten af aftenen. I skrivende stund er Jon sendt ud for at handle ind, vi kom selvfølgelig afsted uden en pose med madvarer, den står fint pakket hjemme på køkkenbordet i lejligheden, så der står den jo godt.. Øv øv det er super ærgeligt, det må være fordi det er fredag den 13 uhhhh.. Eller os havde vi bare lidt for travlt med at komme afsted.. Det meste er til udsmidning på søndag når vi kommer hjem igen..

Hvad er der så blevet af mine kreative udfoldelse i et køkken, jo jeg har såmænd bagt lækre cookies med chokolade stykker og marengbunde, der skal bruges til en af lagkagerne i morgen. Tanken er den at jeg laver en bærskum og pynter med friske bær og chokoladeflager, om det bliver godt?det aner jeg ikke, har aldrig prøvet at lave det før, så det vil vise sig i morgen.. En mindre detalje jeg ikke havde tænkt over inden jeg lavede dem var, at de er pænt svære at transportere i en bil uden at gå i stykker og så var bilen jo i forvejen proppet med alt muligt andet.. men det lykkedes og jeg er spændt på om jeg kan få dem af bagepapirer i morgen uden at de flækker..

Egentlig ville jeg også have lavet kys, men tiden løb fra mig og de tager ikke lang tid at forberede, men de skal bage en helt time i ovnen og det var tid jeg ikke havde, så jeg håber jeg kan nå at lave dem her til aften, sammen med to normale lagkager.

Lige nu sidder jeg med benene oppe foran pejsen og nyder en velfortjent øl, begge piger er lagt og jeg ved så snart Jon er hjemme så skal jeg i krig i køkkenet og med at pynte op, så jeg nyder lige et stille øjeblik.. Ellers er vi vist ved at være klar til at fejre Vigga-musen i morgen på traditionel vis. Vi var også lige et smut forbi lægen i dag, ril det årlige tjek, denne gang uden vaccination, Yayyy. Hun måler knap 90 cm og er vejer godt og vel 12 kg, så alt er som det skal være og hun udvikler sig med lynets hast..

Så er der kun tilbage ar ønske jer alle en dejligt weekeden og tusind tak fordi i to så pænt imod mit tidligere indlæg om kejsersnit og min mindre gode historie på barselsgangen..

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar