"Fra sommerflirt til ægtemand" - Blondetoner
Hverdagsglimt

“Fra sommerflirt til ægtemand”

syvaar

Kærlighed er udefinerbart, men det gør os glade og i de fleste tilfælde lykkelige. Den der følelse i maven, når man kigger på et andet menneske, en glæde der gør man ikke kan lade være med at smile – fornemmelsen af lykke, når alt andet omkring en bliver ligegyldigt. Ja okay, jeg tror i er med på hvad jeg mener – de fleste af jer har sikkert oplevet at være forelsket.

Til det, som det hele handler om i dette indlæg, nemlig mit forhold, ikke fordi jeg vil dele ud af de helt store historier, men det er i dag 7 år siden, st jeg begyndte og kæreste lidt med ham jeg i dag kan kalde for min mand.. Det har været 7 gode, meget begivenhedsrige år, med op- og nedture.

Følelsen af, at 7 år er gået er ikke til at forstå, men så alligevel, så kan jeg jo godt se, at der er sket en del siden vi mødte hinanden.. Vi har været på nogle fantastiske rejser, spist god mad, drukket massere vin, set solnedgangen, diskuterer ligegyldige ting, men bedst af alt, så har vi formået at give liv til to helt fantastisk skønne piger.

Jeg er faktisk stolt af os som par, vi er et godt team – vi har sku gjort det godt indtil videre og vi har altid formået at finde frem til en løsning, hvis der er opstået uenigheder, som der jo gør undervejs i et parforhold. På mange måder er vi meget forskellige og der er blevet slebet nogle kanter undervejs, men det er jo det et parforhold går ud på og jeg tror det er sundt at få rykket nogle grænser og se tingene fra flere sider.

Det koster at elske et andet menneske. Forstået på den måde, at man nu er to om tingene og man er nødt til at gå på kompromis. Specielt når der er børn involveret, så kræver det god kommunikation, tålmodighed og en mere struktureret hverdag, end hvis man bare er sig selv.

Når det så er sagt, så vil jeg for alt i verden ikke være noget af alt dette for uden – det sure med det søde – jeg føler mig heldig og jeg er nået til det punkt hvor jeg faktisk kan sige, at jeg elske mit liv og min lille familie. Pt er voksen tid og alene tid ikke det der mest af, så kærligheden bliver ikke dyrket på samme plan som hidtil, det tror jeg det fleste børnefamilier med små børn kan nikke  genkendende til, men det er et spørgsmål om tid og det er en periode, så skal det nok komme igen.

7 år er da en sjat og til september er det 3 år siden, at vi sagde ja til hinanden – hvem skulle have troet, at en sommerflirt skulle ende med at bliver min ægtemand, samt far til mine børn, ja jeg havde ikke troet på det, hvis du havde spurgt mig den gang, men man bliver overrasket og nogle gange sker det uventede.

Jeg håber og tror på mange gode år i femtiden og glæder mig til en masse fede oplevelser i takt med at pigerne bliver større og vi kan tage dem med ud og opleve verden.

Det var alt for nu, god aften og tak fordi i læser med

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar