En særlig dag..  - Blondetoner
Hverdagsglimt

En særlig dag.. 

Når folk snakker om at blive voksen, så har jeg altid rystet lidt på hovedet og ikke helt forstået hvad de mente, men jeg tror jeg er nået dertil, hvor jeg tilslutter mig mængden og snakker om det at blive voksen. Jeg er stadig af den overbevisning at man ikke er mere voksen, end hvad man selv gør sig til og det er vigtigt stadig at bevare sit indre legebarn. Men hvorfor så pludselig en snak om at at blive voksen og vokse med opgaven, jo det er fordi i dag ikke er hvilken som helst dag, men for 8 år sidenVores Jon og jeg kærester. Som med alt andet har jeg svært ved at forstå der er gået så mange år, men på den anden side så er det også sket utroligt meget på de 8 år og man kan vel egentlig for mit vedkommende snakke om at gå fra teenager til kvinde. 
For lige at tage jer med fra begyndelsen hvor det helestartede så var jeg netop fyldt 19 år, havde mistet min højt elskede morfar, stoppet min uddannelse som frisør og vidste slet ikke hvad jeg skulle stille op med mit liv og lavede ikke ret meget andet end at gå i byen så mange dage i ugen som muligt. Vel egentlig en meget normal fase de fleste kommer igennem på et eller flere tidspunkter i deres liv. 
Så var det jeg mødte jeg Jon på La bar i København en ganske normal tirsdag aften, for lidt over 8 år siden. Den her lækre, unge blonde mand, som forstår at bruge charmen og bestemt ikke mangler selvtillid. Der gik ikke lang tid før vi godt ud af vi egentlig var et ret godt match og siden hen er det gået stærkt. Vi ligger ikke på den lade side og er drevet af spontanitet til tider. Det er vel egentlig det der kendetegner vores forhold bedst. Netop derfor er det jeg nyder det så meget. Jeg er vokset med opgaven og er gået fra at være en uansvarlig teenage pige til arvære en voksen kvinde. På de 8 år som der nu er gået har jeg taget en studentereksamen bedre sent end aldrig, blevet færdiguddannet multimediedesigner, været på skønne rejser, boet forskellige steder, købt et sommerhus, solgt det igen, lært at leve livet i nuet, blevet gift, fået 2 skønne børn og inden længe kan jeg skrive husejer på CV’et og til januar kan jeg kalde mig selv færdiguddannet branddesigner. Nu skal det hele ikke lyde rosenrødt for det har det bestemt ikke været vi har også haft vores op- og nedture og der er blevet lidt store tab. Jeg har som skrevet mistet både min morfar og mor, to af de personer der har betydet allermest for mig. Men det har også gjort mig stærkere og jeg har lært at overleve også når det hele ser sort ud..
Men alt i alt har det været 8 skønne år og jeg glæder mig til at tage 8 mere.. Nu vil jeg gå ud og spise med min lille familie og nyde en skøn aften.. I morgen er sidste dag i solen, inden det fredag går hjemad igen
God aften.. 

I kan også læse et lille postkort fra Spanien her og om et bankskifte og så er vores lejlighed til salg 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar