Forventningernes tid... "på godt og ondt" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Forventningernes tid… “på godt og ondt”

image

Det bliver ikke til den helt store aktivitet disse dage af den simple grund, vi er nedlagt med sygdom, eller det vil sige pigerne er. Begge er ramt af maveonde. Viggas var kun lige en døgnflue, hun var hjemme i går og det passede bestemt ikke den unge dame, hun har alt for meget krudt i røven til at være hjemme en helt dag, men man vil jo gerne være sikker på de er friske. Der sker slet ikke nok og hun bliver simpelhen så irritabel og træt af bare at gå rundt om om sig selv, forståeligt nok, men sån er det nogen gange.

Molly er desværre ikke sluppet lige så let igennem som Vigga, tværtimod, hun er hårdt ramt og er både plaget af maveonde og en svingende temperatur fra 39,7 til 40.5 – ingen energi, pylret, træt, ked og mest af alt så vil hun allerhelst bare sidde eller ligge på enten Jon eller jeg. Puha det gør ondt at se sin lille mus så slidt, velvidende man ikke kan gøre noget som helst og lettere stresset over alle de ting man ikke når og den eksamenssamtale der venter forude.. I sån en situation er der intet andet for end at tage en dag af gangen, men hvilken måde at starte en juleferie på.

Jeg har bare set så meget frem til ferie med mine kære små og så rammes mindste guldet i så voldsom en grad af sygdom. Lige nu er status den at hun er puttet for natten og vi skiftes til at gå frem og tilbage, da hun kon sover kortvarigt og vågner med beklagende gråd og feberen gør det på ingen måde lettere. Stakkels lille mus og hendes lurer er så usammenhængende i løbet af dagen at hun generelt bare er rigtig træt og udmattet.

Jeg håber vi når at være sygdomsfri inden weekenden og julen nærmere sig jo også med hastige skridt. Heldigvis er jeg mere eller mindre færdig med studiet for nu, så jeg kan være hjemme med hende. Jeg har bare en enkelt eksamen/samtale i morgen, inden den står på juleferie og til mit store held er det ikke en eksamen med en gældende karakter, så det gør mig en smule roligere. Normalt er december for studerende, altid en mega stressende måned med afleveringer og eksamen. Min gruppe og jeg afsluttede vores projekt i går med en endelig pitch af det projekt vi har arbejder på – skønt det er overstået og at jeg ikke skal spekulere på eksamen lige efter jul.

Lad os krydse fingre for i morgen er en bedre dag og at det snart går den rigtige vej med feber og maveonde for Molly og at det ikke rammer resten af familien. Maveonde er noget fanden af skabt. Jeg har givet Bio-Strath i et forgæves forsøg på at booste immunforsvaret og alverdens gode ting til maven, men nu er det vist kun tiden der bestemmer hvor længe det skal fortsætte.. Hvis har nogle gode råd, så modtages de med kyshånd

Jeg kan fornemme det bliver en lang aften og nat.. Føler ikke jeg har nået noget som helst hele dagen og de der korte soveintervaller er ved at drive mig til vanvid.. Giv mig min raske glade baby igen.. Tak

Der er så meget jeg skal nå i december, men sån er det vel for langt de fleste, med eller uden sygdom. Det er utroligt så stressende december altid ender med at blive. Jeg tror det er noget ubevidst som ligger i os – alle de gode intentioner og ideer man får til jul. Der skal bages, klippe klistres, købes gaver, fældes juletræ, lave pakkekalender og generelt er forventningerne høje. Selvfølgelig er jeg selv med til at sætte dagsordnen og jeg prøver at undgå stress og jag, men det er som om jeg altid ender med at stresse rundt, lige meget hvordan jeg planlægger det, kender i det?. Jeg har en helt klar intention om at gøre julen til noget særligt for mine børn, men jeg må bare erkende at det bliver som det bliver med eller uden hjemmebagte julekager og flettede hjerter. Man kan vel også prøve for meget!!!

Note til mig selv.. Slap af, nyd ferien og skru ned for forventningerne. Når nu står den på forberedelse af morgendagens samtale og så er der ferie frem til 4. Januar.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar