Forførende... - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Forførende…


Skærmbillede 2016-01-04 kl. 20.06.48

Januar er nok den måned jeg mindst bryder mig om, den er så lang, mørk og kold – en måned der bare skal overståes. Det eneste gode ved januar er udsalgsshopping og ellers gælder det vist bare om at forkæle sig selv lidt med lidt god massage eller nye negle. Jeg har slet ikke nået at vise mine fine jule og nytårsnegle frem, da der har været så meget run på op til jul og så har jeg prioriteret lidt ferie med familien, hvor der har været et minimum af indlæg på bloggen.. Det skal der også være plads til og jeg har nydt juleferien helt ekstremt meget..  Tænk at noget kan være så tiltrængt, selvom man netop har været på barsel.

Heldigvis er det slet ikke for sent at vise de smukke negle frem, for de kan faktisk bæres året rundt, jul eller ej. Jeg valgte en lækker forførende rød farve. Lidt dyb i farven og med et fint perlemorskær. Denne gang helt uden sten og anden form for lir. Klassisk, enkelt og MEGA lækkert hvis du spørger mig. Man går aldrig helt galt i byen med en rød, den kan pifte er hvert outfit op og det var præcis hvad den gjorde for mig både til jul og nytår, hvor tøjet var sort.

image

image

Søde Rikke fra Negle KBH har haft mega meget at se til henover julen og frem mod nytår, da i jo allesammen skulle have smukke negle, forståeligt:). Efter lidt ferie er hun nu tilbage med fuld styrke, men man skal som altid booke i god til hvis man skal være sikker på en tid.

Mine negle er nu ca 5 uger gamle og de trænger til at blive fyldt op, så jeg glæder mig til torsdag, hvor jeg lægger vejen forbi Rikke, indehaver af Negle KBH i Rødovre. I finder selvfølglig alt den info i har brug for på hjemmesiden neglekbh.dk

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar