Forførende læber og et lille trick - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Forførende læber og et lille trick

image

Annonce. Okay, en mindre bekendelse er nødt til at følge med dette indlæg. Læbestift er stærkt undervurderet og burde bruges i langt højere grad. Heldigvis vinder det mere og mere ind i mode- og skønhedsbilledet og personligt er jeg vild med det. Det kan bruges til både hverdag og fest og til alle outfit, bare man bruger det korrekt.

Det gør bare et eller andet og i en meget positivt retning. Selvfølglig er der noget skønt naturligt over læberne med dets naturlige farve, men med en læbestift løfter man lige det hele lidt og gør det lidt mere festligt. Husk lige på hver dag er en fest og som jeg skrev i indlægget her, så er brug af høje hæle et af mine mål for 2016, men nu hvor jeg er kommet i besiddelse af disse lækre læbestifter fra Smashbox, så lover jeg, at der kommer mere farve på læberne. 

Jeg har netop afprøvet de ret så fine farver fra Smashbox og der er mange fine i blandt. Jeg er er vild med at bruge nogle farver der giver lidt kant. Som med så meget andet, så er det meget forskelligt fra person til person, hvilke farver der klær en. Nogen gange må man godt være lidt mere vovet og gå All in på en lækker læbestift. Alt kræver tilvænning og en god ide kan være at starte med en læbestift, der ikke ligger for langt fra ens naturlige farve og så kan man stille og roligt bygge farven op lidt efter lidt.

Et lille trick til dem af jer der ikke er så vant til læbestift, så synes jeg personligt selv det kan være ret godt at exfoliere læberne inden, så de er klar og ikke ser tørre ud. For hvis først læberne er tørre, så ser læbestift ikke godt ud, så et godt grundlag er vigtigt.. Der findes selvfølgelig massere af produkter der hjælper med den slags. Jeg har selv lært gennem tiden af flere dygtige stylister, fx den gang jeg skulle giftes, at jeg ugen optil kunne børste læberne blidt med tandbørsten om aftenen, når jeg alligevel børstede tænder og det gør altså underværker.

Hvis man bruger en læbestift med meget farve, kan det være fint at bruge en læbepen der rammer læberne ind og på den måde, så,kan man også korrigere læberne en smule, men husk alt med måde. Som sidste del kan man påføre læbestiften og så kysse på er papir, så synes jeg farven holder bedre og så lige et lille lag ovenpå efterfølgende. Så er der forførende læber og det holder.

Der er ikke andet for end at prøve sig frem, og heldigvis findes der så mange fine læbestifter og Smashbox har mange fine farver og til gode priser, hvor alle kan være med.

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar