Forberedelser, fæld-selv, plastik pynt og feriestemning - Blondetoner
Hverdagsglimt

Forberedelser, fæld-selv, plastik pynt og feriestemning

image

Efter min “lille” forglemmelse i går, eller burde jeg kalde det dumhed, jeg ved det snart ikke, men det er glemt nu og heldigvis er der ingen skade sket, i kan læse gårdsdagens indlæg, hvis i missede det.. Men vi er kommet godt i sommerhuset og har nydt den første feriedag til fulde, desværre kom Vigga ind til os tidligt i morges og var meget varm, så hun er ramt af feber, men humøret fejler ikke noget og hun har været glad

Vi havde en af de der langsomme morgener, som jeg nyder så meget. Det er skønt ikke at have travlt og ingen skal ud af døren. Så der blev hygget og slappet af. Som sagt, så skal vi holde jul i sommerhuset og det kræver en del forberedelse af julemad, indkøb og selvfølgelig et juletræ. Sidstnævnte er noget af det jeg har glædet mig til, mest fordi jeg mindes det at fælde juletræ, som en hyggelig tradition og noget vi gjorde sammen i min familie uden stress og jag. Der er bare noget hyggeligt ved at hoppe i varmt tøj og finde det flotteste træ i skoven og fælde det og mange af stederne er der små julestuer, hvor de byder på gløgg og æbleskiver.

Vi trodsede feberen og med højt humør og varmt tøj tog vi til nærmeste fæld-selv-juletræs sted og fandt det flotteste træ og fik en masse frisk luft, der for en kort stund gjorde at Vigga glemte feber og træthed og vi har snakket så meget om de skide juletræ, så der var ingen vej uden om og heldigvis tog vi den helt med ro og var kun ude for en kort stund.

image

Det kan godt være det bare er mig, men jeg synes altså de er meget dyre så nogle juletræer. Vi kom af med 300kk – godt nok er det et flot og højt træ, men altså 300kr det er mange penge – mindes ikke det var så dyrt.. Eller er det bare mig? Det skal lige siges jeg ikke har den mindste forstand på juletræer, ud over at der findes forskellige slags. Dyrt eller ej, træet er købt og det bliver super flot når det først kommer op.. Så skal det bare pyntes i morgen.

Sidste år købte jeg en masse plastikpynt i Søstrene Grene, da børn og glaskugler ikke er en god kombi, så for alles skyld bliver det igen i år plastikpynt og den arvede kasse med alt julepynt fra min mor, venter vi lige et par år med at tage i brug, foe jeg vil nødig have det hele bliver smadret. Det kan godt være jeg er sippet, men på den anden side synes jeg faktisk det er meget bedre at bruge plastik pynt, det skal jo gerne være sån, så Vigga kan være med til at pynte og det kan hun uden problemer med plastikpynt pg selvfølgelig er der heller ikke levende lys på træet, det venter vi også lige et par år med. Det ville mine nerver slet ikke kun holde til. Så man kan vel godt sige vi har taget vores forholdsregler i forhold til jul med børn og gjort det til en jul på børnenes præmisser..

Desværre har Vigga fået meget høj feber her til aften og er netop lagt for natten med lidt Panodil. Jeg håber inderligt det er overstået i morgen, men desværre klager hun også over ondt i maven og ingen toiletbesøg hele dagen, så det tegner ikke helt godt. Synes ikke helt heldet er med os i øjeblikket, med alt det sygdom vi rammes af, tværtimod. Det vil bare være rigtig trist at holde juleaften med en feberramt og syg lille pige, man skal selvfølgelig ikke male fanden på væggen.

I ønskes alle en dejlig aften og god julekarma.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar