Forandringernes tid, skoldkopper og fleksibel hverdag - Blondetoner
Hverdagsglimt

Forandringernes tid, skoldkopper og fleksibel hverdag

image

Lige en stille stund og derved tid til at komme med et lille pip på bloggen, der bliver forsømt en smule disse dage, da jeg er ret presset i øjeblikket. Sådan er det i perioder, det kender vi vist allesammen til, altså at have mere travlt i perioder.

Der sker en masse ting i øjeblikket og jeg lover at dele med jer, så snart det er muligt, men der er langt fra tanke til færdig plan. Det gør også at bloggen måske i perioder ikke vil være lige så opdateret, men jeg gør hvad jeg kan og deler når jeg har noget på hjertet, præcis som jeg har gjort indtil nu. Som jeg skrev i sidste uge, så har jeg valgt at stoppe mit samarbejde med bloggers delight, så der er en masse tekniske ting der skal fikses og et nyt blogdesign skal gerne stå klar 1. april.

Jeg har haft en hjemmedag med Vigga i dag, for som nogen af jer måske bemærkede i går på Instagram, så er vi blevet ramt af skoldkopper. På den ene side er det selvfølglig fint hun får det mens hun er lille, for jeg har ladet mig fortælle at det kun bliver værre jo ældre man bliver og hun er på ingen måde mærket af det, altså lige ud over skoldkopperne selvfølgelig. Jeg har set langt værre tilfælde, så hun er sluppet billigt. Det vil undre mig hvis ikke Molly er blevet smittet, så mon ikke hun ligger med det inden længe, det skal lige passe de overlapper hinanden. Jeg tror snart vi kan tælle flere syge dage end raske dage her hjemme i 2016. Tror snart vi har taget vores andel af sygdom for resten af året, selvom man vist ikke helt kan gøre det op på den måde.

Da jeg lørdag opdagede den første lille skoldkop, blev jeg en kende frustreret, for man ved jo godt hvad klokken er slået når diagnosen er skoldkopper – så må de små ikke komme i vuggestue før skoldkopperne stopper med at sprede sig og tørre ud, hvis man kan sige det sån.

Jeg var egentlig i tvivl om det var en skoldkop jeg havde opdaget på Vigga i lørdags, men der var ingen tvivl søndag morgen, for der var allerede kommet flere over natten.

Når men det korte og det lange er, at der skal en større planlægningsprocess i gang, når man godt ved det ikke bare drejer sig om et par dage, men formentlig en helt uge eller mere hun skal være hjemme. Lidt af en udfordring for langt de fleste børnefamilier og det kan være rigtig svært at få det til at passe sammen. Jon og jeg er sikkert bedre stillet end langt de fleste, som studerende og selvstændig har man måske mulighed for en lidt mere fleksibel hverdag, men der er ingen tvivl om, at det er en udfordring hver gang sygdom melder sig.

Vi har lidt familie på Jons side at trække på og fredag har min bror lovet at komme forbi og være legeonkel, men i dag der er jeg hjemme med prinsessen og misforstå mig ikke, for jeg nyder skam en fridag med Vigga, men det kan bare være svært at gøre det med god samvittighed.

Vi har råhygget det meste af dagen, spist toast i sofaen og set Ramasjang. Det har været skønt med lidt mor og Vigga tid og så må den dårlige samvittighed lægges på hylden for en stund. Jeg har taget lidt arbejde med hjem, men jeg ved inderst inde godt, at det ikke bliver muligt at være ret produktiv i løbet af dagen, når jeg har en 2 årig med krudt i måsen hjemme, så jeg ved allerede hvad min aften skal gå med.

Dejlig eftermiddag til jer:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar