Forandring fryder... - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

Forandring fryder…

billede

..og det er faktisk nøgleordet for min lørdag, i hvert fald noget af den.. Jeg har set frem til i dag med stor glæde og spænding hele ugen.

Senere i dag vil jeg sætte mig godt til rette i frisørstolen, med en kop varm te og en masse dameblade og lade mig forvandle til en ægte Yummy Mommy – eller i hvert fald noget der hen af:p

Ej det bliver så skønt at få ordnet lokkerne, da det er noget, som jeg ikke har fået gjort meget længe.. Jeg blev godt nok klippet sidste sommer, men den helt store tur med både farve og klip det er snart 3 år siden, det var inden vores bryllup i sensommeren 12′, for så kom der vist lige to graviditer, efterfulgt af hinanden.

Så JA, det er på tide der sker lidt. Mildt sagt, så er jeg ved at være godt træt af at kigge på den kedelige leverpostejs farve, der vokser sig større og stærkere for hver dag der går. Og så trænger jeg bare til, at blive forkælet lidt.

Så det bliver spændende at se det færdige resultat, der kommer selvfølgelig en opfølger på dette indlæg, hvor de nye lokker vises frem

– God lørdag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar