Forårsfornemmelser, me-time og nye solbriller - Blondetoner
Hverdagsglimt

Forårsfornemmelser, me-time og nye solbriller

solbriller-gucci

Nu ved jeg godt, at i går var ret så negativt ladet for mit vekommende, men det var ikke uden grund. Som jeg også skrev lidt om i gårdsdagens indlæg her, så har den sidste tid båret præg af en masse uvished og mangel på kontrol, noget som i den grad påvirker mig. Det gør det stadig og på nuværende tidspunkt er det hele lidt rodet. Jeg håber og tror på, at der nok skal komme lidt ro på og mere er der egentlig ikke at sige til det. Lige nu gælder det bare om at fokusere på de gode ting og så tage en ing af gangen, selvom det ikke er noget jeg er god til. Det der med at smide kontrollen er ikke lige noget jeg er vant til, jeg skal helst være en del af det hele og vide hvad der foregår.

Indtil da, så er det så skønt, at solen endelig kigger frem og temperaturen har for alvor fået et nyk op, så jeg hoppede i forråsskoene, læderjakken og selvfølgelig solbriller ej at forglemme. Faktisk nogle nye nogen af slagsen. De sidste par år har eg primært haft billige solbriller, der ikke har kostet mere end en hundrede mand og de har skam også været fine nok, men i år vil jeg gå sommeren imøde i mine nye sorte lækkerheder fra Gucci, så kan man altså snakke om fine solbriller – enkelte, klassiske og alligevel med lidt kant. Jeg er allerede forelsket, hvis altså man kan være det i et par briller. Det er nogle uger siden jeg var så heldig at få lov og vælge et par solbriller hos Synoptik, i forbindelse med et event de afholdt og jeg har ventet ihærdigt på at de skulle komme med posten, så nu er jeg klar til at rocke sommeren.

Tænk engang hvor meget vejret kan gøre ved ens humør, jeg bliver overrasket, gang på gang. Så trods min ret trætte mandagsstart, så har vejret hjulpet det i en mere positiv retning. Det hjalp måske også, at jeg gik lidt før tid i dag på studiet, men det var nødvendigt. Jeg havde lige brug for lidt luft og lidt me-time, så jeg har forkælet mig selv med lidt massage og her til eftermiddag har jeg været i køkkenet og bage min og resten af familiens absolutte yndlingskage (find opskriften her), så der er klar til til mandagshygge med pigerne, når de er hentet hjem fra vuggestue.

God mandag til jer og kagespisning, hvis jeg lokker jer i fordærv

(REKLAME – Solbrillerne er en PR gave fra Synoptik)

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Opturs fredag, mål for 2016 & ny bomber jakke fra Gestuz - Blondetoner
    juli 8, 2016 at 5:23 pm

    […] Når ja og de smukke solbriller, som ligeledes er nye for denne sæson, dem kan i læse mere om her. Min højtelskede Saint Laurent taske, kan i se mere til […]

  • Skriv kommentar