Forårsfavoritter fra Cahécahé - Blondetoner
Børnemode Mode og livsstil

Forårsfavoritter fra Cahécahé

Sponsoreret indlæg.

1.Gestuz skjorte her // 2. Gestuz Bukser her // 3. hårelastikker her // 4. Gestuz nederdel her //  5. New Lily skjorte her // 6. Six Ames bluse her // 7. Six Ames bukser her // 8. Gestuz top her // 9. Gestuz nederdel her // 10. Stella Nova bomberjakke her

Jeg elsker denne årstid – foråret er på vej, det hele begynder at springe ud og temperaturen stiger langsomt. Derfor har jeg også fundet lidt lækker forårs- og sommerinspiration til både min egen og pigernes garderobe, fra en netop nyåbnet webshop under navnet cahécahé.dk – et fint univers, der rummer nøje udvalgte modebrands til kvinder og deres børn, fine accessories og de lækreste skønhedsprodukter. Det hele samlet et sted og med ambitionen om at gøre det endnu nemmere at handle online og samtidig blive inspireret og blive opdateret inden for de nyeste trends. Løbende vil flere lækre brands blive tilføjet og endnu flere produkter. De to skønne kvinder bag denne nye shop er dedidekerede og yderst hjælpsomme, så hvis tvivl eller spørgsmål skulle opstå, så står de altid klar til at hjælpe på bedste vis.

Jeg har fået samlet lidt af mine favoritter sammen og der er ingen tvivl om, at matchene sæt er det helt store hit denne sommer og jeg er vild med det. Derfor har jeg fundet to lækre sæt frem i de fineste blomsterprint og farver fra Gestuz, et af mine absolut yndlings brands. Begge sæt kan bruges med både høje hæle og sneakers, alt efter hvilken stil man går efter og hvilken anledning. Bomberjakken er også blandt mine favoritter og et musthave i enhver garderobe. Jeg har allerede vist mit fine sorte glimmersæt frem fra Six Ames, som i vist var lige så vilde med som jeg. Det er meget enkelt i snittet, men stoffets struktur og glimmeren, gør det så lækkert og er udentvivl en favorit:) 

Det er ikke kun i min garderobe fine print og sæt er på ønskelisten, for se lige de fine sager jeg har samlet sammen, som forårsfavritter til pigerne. Det bliver ikke meget finere fra Christins Rohde. Derudover et par gode basic styles, som er uundværlige i garderoben. I finder selvfølgelig alle de fine styles hos Cahécahé.dk under kategorien til børn.

 

God søndag aften til jer:)

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar